2777
2789
عنوان

امان از بحث کادو دادن 😤😤😤

123 بازدید | 13 پست

سلام دوستان امشب میخوام باهاتون در مورد کادو دادن صحبت کنم پدر و مادر من همیشه سر هر مناسبت همیشه بیشترین کادو رو میدادم که به نظرشون زشته عیبه باید بیشتر کادو داد و من همیشه سر کادو باهاشون بحث میکردم همیشه به اندازه ببرید. ولی کو گوش شنوا کار خودشون میکردن بعد از سال ها هر مناسبتی که ما داشتیم کادو کم میاوردن حتی اون مبلغی که خانواده ام میبردن نمیاوردن تازه خانواده ام به حرف من رسیدن چه فایده کلی حرص خوردم ولی به پدر و مادرم گفتم من ازدواج کنم حتما برای هرکسی به اندازه کادو میبرم نه زیاد نه کم  چه وضع ام خوب باشه چه بد هرکی هرچی بیاره همونو مبلغ  خودشو میبرم نه کم نه زیاد 

حالا شماها بگین تجربه این رفتار رو تو خانواده داشتین؟ 

منکه دلم خونه گفتم اینجا بگم ببینم  کیا مثل منن🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر منم همینه همیشه خودش رو شرپنده دیگران میبینه و خیلی بیشتر از چیزی که باید ،میبره میگه ادم یا نباید کادو بده یا اگه میده درست و حسابی بده 

من مخالفم برای هرکس درحدی که برام ارزش قائل شده ارزش قائل میشم اما اگر بدونم کسی دستش خالیه و دوست داشته بیشتر بده قطعا توپ میذلرم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
هرکس به اندازه خودش میده فامیل های ما وضع مالی بهتر از پدرم رو دارن ولی مبلغ های کمی آوردن

خب به خودشون ربط داره دیگه...

پدر شما زیادی بزرگ میکنه و دوست داره بده...اونم به خودش مربوطه

ولی اون طرف به دارایی نگاه نمیکنه چیزی که دوست داره میده

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

من هم اعتقاد شما را دارم باید هر جایی به اندازه کادو برد نه اینکه از همه بیشتر کادو داد از اول هم هم ...

دقیقا منم همین طورم اگه همون مبلغی که برام آوردن رو براشون ببرم ناراحت بشن پس اول من باید ناراحت بشم اونا حتی مبلغ کادویی که خودشون برام آوردم و من همون بردن ناراضی هستن یعنی چی یعنی خودشون هم میدونن کم لطفی کردن 

خب به خودشون ربط داره دیگه...پدر شما زیادی بزرگ میکنه و دوست داره بده...اونم به خودش مربوطهولی اون ط ...

این به خودشون ربط داره که نشد یه خانواده این بالاخره باید به نظرات هم احترام بزاریم البته الان پدر و مادر من تازه به حرف من رسیدن 

این به خودشون ربط داره که نشد یه خانواده این بالاخره باید به نظرات هم احترام بزاریم البته الان پدر و ...

خب اگه نظرات هم مهم بود  که اینجوری نمیشد،حالا شده فدای سرتون دیگه گذشته مهم الانه...

خب اگه نظرات هم مهم بود که اینجوری نمیشد،حالا شده فدای سرتون دیگه گذشته مهم الانه...

آره عزیزم گذشته   ولی گفتم بگم بلکه مادرها نی نی سایت ببین  اشتباه  گدر و مادر منو  نکنن که پیشمونن

آره عزیزم گذشته ولی گفتم بگم بلکه مادرها نی نی سایت ببین اشتباه گدر و مادر منو نکنن که پیشمونن

ایشالله اونجوری نمیشه💙💙💚💚

یعنی چی هر چی آوردن همون مقدار بدی،این توهین به طرفه انگاری تف انداختی حلوش. باید یکم بذاری روش لاقل

واما من اگه وضعمون خوب باشه کادو خوب میخرم ولی اگه دستمون خالی باشه یه چیز معمولی 

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...