2777
2789
عنوان

یهو بدبختی دامن زد تو زندگیم

226 بازدید | 8 پست

یکی دوماه پیش متوجه شدم اطراف مق عد یه زائده هایی هست یکی شد دوتا شد سه شیش تا هشتا رفتم دکتر گفت مشکوک ب زگیله بهم پماد و قرص سیستم ایمنی داد تا چند روز دیگ جواب تستم میاد حالا من علاوه بر اون پماد اسید سالیسیلیک هم زدم تا آسمون رفتم از درد بعد دوروز استفاده یکی دوتاش با پوستم قلفتی در اومد یکی دوتاش ک تقریبا بزرگ بود مونده در نمیاد خیلی میترسم برام دعا کنید

خدایاشکرت بابت همه چیز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم کارش یجوری ماه ب ماه میاد برام عکس فرستاد دیدم بلهههه اونم اره(اینم بگم شوهرم قبلا با چند نفر بود رابطه داشت)مجبور شدم بنا ب دلایلی ببخشمش بخاطر بچه هام زندگی کنم الان برام همه کار میکنه...حالا کاری ندارم دیگ اون گذشت قلبم مچاله شد ولی اینو دیگ چکارش کنم خیلیییی مییترسم و خیلی برام چندش اوره

خدایاشکرت بابت همه چیز
گفتم پایین تر

متاسفم . کاش وقتی فهمیدید رابطه ای بوده و بخشیدید و ادامه دادید و خواستید رابطه ج داشته باشید از سلامت بدنی شون مطلع میشدین و آزمایش میدادید . حالا انشالله درمان میشید ولی احتمالا زمانبر خواهد بود ، استرس و ناراحتی سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه

متاسفم . کاش وقتی فهمیدید رابطه ای بوده و بخشیدید و ادامه دادید و خواستید رابطه ج داشته باشید از سلا ...

برام دعا کنید هم روحی داغونم هم جسمی

خدایاشکرت بابت همه چیز
برام دعا کنید هم روحی داغونم هم جسمی

خدا خودش مشکلات همه زرو حل کنه ، فقط بدون با غم و ناراحتی و اینا خودت داغون میشی ،خودخوری نکن و برو پیش یه مشاور یا ادم دلسوز براش تعریف کن و همه چیز داخل دلتو بریز بیرون بزار یه نفر از بیرون بدون هیچ گونه جانب داری ،زندگی تو تفسیر کنه و راهنماییت کنه و همدلی کنه برات