2777
2789

یعنی مخاطبا ببینن چی فکر میکنن؟!!!

همین دیگه گفتم ذوقم رو به اشتراک بذارم  😅 

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

😐😐😐😐😐😐😐🤦🏽‍♀️

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا بزار ماهم ببینیم ، محتویاتشو بگو بگیم چه فکری میکنن 👻

زندگی بارها مرا در هم کوبید ؛ چیزهایی دیدم که هیچگاه نمیخواهم دوباره  ببینم ،اما از یک مسأله مطمئنم هرگز روی زمین نخواهم ماند ،همیشه بلند خواهم شد ...🌱

لو میرم بیخیال یه چیز خفن دست ساز

هرچی کاربرا ازت سوال میکنن میگی لو‌ میرم از کدوم آشنات توی نی نی سایت   اینقدر میترسی  😆

زندگی بارها مرا در هم کوبید ؛ چیزهایی دیدم که هیچگاه نمیخواهم دوباره  ببینم ،اما از یک مسأله مطمئنم هرگز روی زمین نخواهم ماند ،همیشه بلند خواهم شد ...🌱

از تاچیکای ضایم

خوبه خودتم میدونی ضایعست  

دیگه چکار کنمبعضی وقتا واقعیت زندگی ضایس برا شما نیست؟

نه چون هدف و انگیزه برا آیندم دارم  برای کسایی که  هدف ندارن ضایعست 

عا منو میگی؟خب به هدفات برستاپیکام زیاده پیامات گم میشه😀

😏