2777
2789

جدیدا خوراکی  که نمیخوره میندازه اشغالی چند روز پیش بادام دادم بخوره یهو دیدم انداخت اشغالی بهش توضیح دادم کار بدیه چیزی نمیخوری بده مامان باز چند نمونه دیذم الان گفت مامان گشنمه براش نون پنیر درست کردم ازش داشت میخورد رفتم دستشویی برگشتم‌دیذم ناراحته گفتم چیه گفت مامان نون پنیر انداختم اشغالی ببخشید چند بار اینجوری شده  خودش میدونه اشتباهه ناراحتم میشه بعد تکرار میکنه اعصابم خورد کرده ۳ونیم سالشه چیکار کنم دوستان فقط خوراکی میندازه اونم ادامه خوراکی که نمیخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بشقاب بزار کنارش بگو اگه نمیخوری بزار تو این

ممکنه یادش بره تو این سن عادیه که یه اشتباه اینجوری رو چند بار انجام بده تصورش اینه که نمیخوره پس دورانداختنیه میبره میندازه 

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

چ باحاله بچت.اشکال نداره بگو ما خوراکی هارو نباید تو سطل اشغال بزاریم.پسر‌منم خوبه ولی بعضی وقتا کارهایی می‌کنه که خودشم می‌دونه اشتباهه.مثلا امشب تو ظرف خوراکی که جلوش گذاشته بودم یه لیوان آب کنارش بود که باهاش بخوره.وقتی از خوردن خوراکی سیر میشه آب رو خالی می‌کنه روش.عصبانی میشم ولی خودمو کنترل کردم گفتم کارت اشتباه بود نباید اینکارو بکنی کار بدیه