2777
2789
عنوان

حسادت یا غبطه خوردن

136 بازدید | 12 پست

نمیدونم دقیقا اسمش چیه ولی رابطه بین دو خواهر رو میبینم واقعا دلم میگیره ک رابطم با خواهرم دیگه مثل بچگیامون نیست

البته آرامشم بیشتره اینطور

چون خواهرم همیشه باعث آزارم بود درست از زمانی ک ازدواج کرد ایطور شد و من همیشه با این فکر ک ازم کوچیکتره گذشت میکردم (یکسال و چند ماه من بزرگترم)

همیشه انتظار داشت از همه چیه زندگی من خبردار باشه ولی خودش هیچی نمیگفت هر وقت با خانواده شوهرش ب مشکل برمیخورد برا مشاوره و تخلیه خودش زنگ میزد و منم آرومش میکردم ولی رفته رفته با این کاراش ازش دور شدم اوجش هم وقتی بود ک تو شستن ی گلیم ازش کمک خواستم و بهانه اورد ک لگنش درد میکنه بعد چن ماه فهمیدم بارداره درصورتی ک قبل بارداری خودش همش پیگیر بارداری من و مراقبتای قبل بارداری و اقدامات بارداری من بود 

حتی جنسیت بچش رو قایم میکرد یا حالا اینا بکنار چون خودش مثلا با کسی مشکل داشت انتظار داشت منم باهاش بخاطر خواهرم قطع رابطه کنم یا مثلا با اینکه خودش باردار بود و رابطش با زن داداشمون بد بود انتظار داشت من تو کارای زنداداشمون کمک نکنم(زن داداشم بعد چن سال باردار شده بود) 

کلا ازش فاصله گرفتم و دیگه هیچ جوره دلم باهاش صاف نمیشه 

ولی نمیدونم چم شده چرا ایطور شدم من ادم دل رحمی بودم اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجدید نظر کن تو رفتار هر کی ی مدلیه خواهرت هم اینجوریه شاید در رابطه با تو اینجور نیست منظورم اینه ک مثلا کلا ادم مخفی کاریه یا حالا هر چی از رو زرنگی برا تو اینجور نمیکنه دلیل نیست تو ب این بهونه دلتو باهاش ناصاف کنی عزیزم ❤✨

تجدید نظر کن تو رفتار هر کی ی مدلیه خواهرت هم اینجوریه شاید در رابطه با تو اینجور نیست منظورم اینه ک ...

اخه مثلا اگه داداشمون با من خوب باشه یا مثلا از شوهرم تعریف کنه اون بدش میاد

چون رابطش با یکی از داداشامون خوب نیست و مقصر هم خودشه بدش میاد ک رابطه من با اون خوبه

اصلا نمیگه برادرمونه حالا هرچی هم بگه بازم برادرمونه اون رو دشمن خودش میدونه

میشه بیشتر توضیح بدی

یعنی مهارت ابراز احساسات منفی خودتون رو ندارید و درون خودتون سرپوش می ذارید با برچسب هایی مثل من بزرگترم،من بخشنده ام 

ولی خشم درونتون هست و از بین نرفته بعد یهو همش جمع میشه میاد بالا و یه خشم زیادی سرازیر میشه سمت اون ادم

تجدید نظر کن تو رفتار هر کی ی مدلیه خواهرت هم اینجوریه شاید در رابطه با تو اینجور نیست منظورم اینه ک ...

کلا طرز فکرش ی جوریه ک من ب این نتیجه رسیدم فقط بفکر خودشه

و همه جوره میخواد از من بهتر باشه ینی ی جوری رفتار کرده ک اینو نه تنها من بلکه چن نفر دیگه هم بهم گفتن

یعنی مهارت ابراز احساسات منفی خودتون رو ندارید و درون خودتون سرپوش می ذارید با برچسب هایی مثل من بزر ...

اره شاید از بس سکوت کردم از بس خودخوری کردم دیگه نتونستم تحمل کنم و دور شدم ازش

هرچند ک اون مشکلی با این قضیه نداره

کلا طرز فکرش ی جوریه ک من ب این نتیجه رسیدم فقط بفکر خودشهو همه جوره میخواد از من بهتر باشه ینی ی جو ...

ببین اینو بهت میگم این فطرت ادمه ادما میخوان همیشه از همه بهتر بنظر برسن چون خود الانشونو در نمیابن حالا تو میخوای بخاطر ادم این مدلی ک رک بهت بگم بهت بر نخوره ها خواهرت سطح فکر پایینی داره حالا اگه ط میخوای فکرتو درگیر کاراش بکنی میل خودتو البته میتونی خیلی ملو با حرفات جوری ک اصلا و ب هیچ وجه بهش بر نخوره بگی ک بابا از این لو لولی و دشمنی اینا بکش بیرون اینجوری روابط رو بهتر کنی و اونو اون جور ک هست با هر سطح فکر و رفتاری بپذیری سعی نکنی تغییرش بدی ولی سعی کنی با سبک رفتار محترمانه و خفنت بفهمونی اقا من درگیر این چیزا نیستم تو عم نباش اینطوری از کارای بیخود خودش کم کم میکشه بیرون _ طبق تجربه اینا رو گفتما

کلا طرز فکرش ی جوریه ک من ب این نتیجه رسیدم فقط بفکر خودشهو همه جوره میخواد از من بهتر باشه ینی ی جو ...

اون چند نفر دیگه هم سریع از خودت دور کن اگه مثلا ادم خیلی خیلی نزدیک زندگیت نیستن چون ادم خودش ک اسکل نیست بلا نسبت میفهمه اونا دو به هم زنن🙂