2777
2789
عنوان

به نظرتون کل خرج مهمونی شب یلدا با میزبانه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 80 پست

وقتی دعوت میکنید زشته بگید بیارید 

خب دعوت نکنین 

چرخشی بذارید سالی خونه یکی باشه که بدونین بقیه هم هزینه میکنن

یا هرکی دنگ خودش رو بده یک نفر مادر خرج بشه 

یا هم قابلمه پارتی کنین هرکی یچیزی بیاره  ولی این دو اخری هم برای دعوتی نیست یه برنامه ای باید بشینین باهم صحبت کنین قرارشو بذارید

..💔

اخه اینکه هر سال ما دعوتی بدیم منطقیه ؟ هر سال ما خرج بدیم چون مهمونی خونه ماست ؟ اخه خود مهمونا هم ...

پس اونایی که دست خالی میان سال بعد بگین نه امسال  دورهمی نداریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تک تک مهمونامون خودشون زنگ میزنن میگن اگه امسال دعوتیه میخوایم بیایم بعدم مگه اجباره خب هرکی ن ...

بگید زشت دونستیم هر سال ما دعوت کتیم گفتیم شاید یکی دلش بخواد سفره یلدا پهن کنه و ما مانع نشیم

حالا چرا هرسال شما خونتون میندازید؟؟ بدون اینکه شما بگید خودشون باید بیارن.حالا اگ تعارف زدن بگید چی ...

تعارف میکنن که بیارن مامانم میگه نه 

امسال گفتم تعارف که زدن مامانم بگه مثلا فلان چیزو هنوز نخریدم شما بیارین 

هر سال ادمای مختلف رو دعوت میکنیم 

خوب اگه براتون سنگینه اصلا چرا اصرار دارید مهمونی بگیرید؟!شما اونا رو دعوت میکنید بعدش در طول سال او ...

چرا دعوت میکنن 

هم ما هم اونا مهمونی میدیم 

من حرفم اینه که مهمونی شب یلدا با بقیه شبا فرق داره حتی اگه هم توی خونه ما باشه و ما میزبان باشیم اونا هم باید یه چیزی بیارن 

درحالت عادی توی یه روز عادی مهمونی میدیم توقعی هم نداریم 

خب امسال میخواین همه رو باهم دعوت کنین؟ معذب میشن شاید

نه عزیزم میشناسیم مهمونا رو میدونیم چطوری ان 

دوستای خانوادگیمون هم مثل ما تو این شهر تنهان 

مثلا امسال که مامانم مهمونی میده خاله م هم هست دوست مامانمم مامانش رو میاره 

من میگم دو تا دوستام بیان 

دوستامونم همو نمیشناسن 

معذب نمیشن در جریانن چه خبره اتفاقا استقبال میکنن

خودمون دوست داریم که میزبان باشیم بعدم بقیه نمیگیرن همه منتظر مان 😂😂چند تا فامیلن چند تا دوست مهمو ...

چه عجیب واقعا

معمولا خونه ی بزرگترا جمع میشن همه

من خودم جایی برم ک کسی بقیه مهمونارو نشناسم واقعا راحت نیستم و نمیرم

پس عزیزم خودتون میخوایید دیگهاخه چندجا دیدم گفتی خودشون زنگ میزنن میگن امسالم دعوتی هست یا نه

اره ما هر سال مهمونی شب یلدا میگیریم 

ولی ما همیشه یه شب قبلش زنگ میزنیم دعوت میکنیم 

خود کسایی که تو ذهنمونن که دعوت کنیم از هفته قبلش زنگ میزنن میپرسن امسال مهمونی میدین یا نه، یا میگن امسال ما میایم 

اینطوری 

یعنی هم ما میخوایم اونا بیان هم اونا خودشون میخوان که بیان