2777
2789
عنوان

به نظرتون کل خرج مهمونی شب یلدا با میزبانه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 80 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعارف میکنن که بیارن مامانم میگه نه امسال گفتم تعارف که زدن مامانم بگه مثلا فلان چیزو هنوز نخریدم شم ...

بنظر منکه زشته واقعا ک مادرتون بخاد بگه فلان چیزو بیارید

ادم یا نباید مهمونی بده یا اگر داد دیگه واقعا نباید هی بشینه حساب کتاب کنه بگه چرا فلانی دست خالی اومد چرا انقدر گرون شد و ... 

شما ک سختتونه اصلا نباید دعوت کنین.خب چه کاریه که اصرار دارین دعوت کنید از اونطرف از بقیه انتظار دارین که لوازماشو بیارن!

کلا کنسل کنین که منتی هم بر سر کسی نباشه!

البته اینکه میگین ادمای مختلف رو دعوت میکنین شاید دست خالی نیان

من خودم هرجا مهمونی برم به هر مناسبتی باشه یا گل میبرم یا یه جعبه شیرینی میبرم یا نهایتا یه جعبه شکلات.هیچوقت دست خالی نمیرم

بنظر منکه زشته واقعا ک مادرتون بخاد بگه فلان چیزو بیاریدادم یا نباید مهمونی بده یا اگر داد دیگه واقع ...

تا حالا پیش نیومده که به بقیه بگیم چیزی بیارن اتفاقا تعارف که میکردن مامانم میگفت نه خودمون همه چی تدارک دیدیم 

من امسال نظرم رو این بود که مامانم بگه ولی اینجا دوستان گفتن کار درستی نیست 

انتظاری نداریم ولی من حرفم اینه که مهمونی شب یلدا با بقیه مهمونی ها فرق داره ما در طول سال مدام مهمونی میدیم و خودمون خرج میکنیم اما چون شب یلدا غذا و تنقلات و همه چی هست و پرخرج تره بقیه مشارکت کنن خوبه 

حالا قرار شد اگه تعارف زدن ما بگیم 

چرا دعوت میکنن هم ما هم اونا مهمونی میدیم من حرفم اینه که مهمونی شب یلدا با بقیه شبا فرق داره حتی اگ ...

به نظرم از نظر هزینه فرق چندانی با مهمونی عادی نداره

شما بیست نفر رو دعوت میکنید، در عوضش مثلا چهار پنج جای مختلف (توسط مهمونای مختلف) دعوت میشید بعدا

خوب اینجوری انگار خرج چند تا مهمونی رو یکی کردین

اخه اینکه هر سال ما دعوتی بدیم منطقیه ؟ هر سال ما خرج بدیم چون مهمونی خونه ماست ؟ اخه خود مهمونا هم ...

میتونید دعوتی ندید و بگید نیستیم ولی دعوتی بدید بگید اینا رو بیارید به شدددددت زشته

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...