2777
2789

خانوما من پریودم واسه اولین بار عقب افتاد باردار هم نبودم 

امپول پروژسترون زدم که پری بیاد 

بعد ۹ روز فقط چند قطره خون اومد باز قطع شده 

اخه این چه مدل پریود شدنه 

باید بعد از پریود برم عکس رنگی بگیرم 

کسایی که تجربه دارن ایا بعد از آمپول پروژسترون کلا اون ماه خونریزی کم میشه ؟ 

الان من روز پریودیمو از کی حساب کنم که واسه عکس رنگی وقت بگیرم 

تورو خدا کمکم کنید 

اگه شک به بارداری داری حتما آزمایش بده به بی بی چک اعتماد نکن.منم اینجوری بودم همش لک میدیدم و پری نمیشدم که بعدا فهمیدم باردارم.یک بار هم که کلا تا چهل روز حتی لکه بینی هم نداشتم علت کیست بود که پروژسترون زدم، چهار تا تو دو روز ،بعد از یک هفته پریود شدم

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی زدی شایدلانه گزینیه

اخه عزیزم من اصن پریود نشدم که تخمک گذاری داشته باشم نزدیک سه هفتس پری عقب افتاده هم آز رفتم هم بی بی گذاشتم منفی بود واسه همین آمپول زدم که پری بشم حالا بعد ده روز این مدلی پری شدم 

خیلی گیجم   

اگه شک به بارداری داری حتما آزمایش بده به بی بی چک اعتماد نکن.منم اینجوری بودم همش لک میدیدم و پری ن ...

نه عزیزم آز رفتم منفی بود که آمپول زدم 

حالا بعد آمپول پری اینجوری اومده چند تا قطره فقط دیروز 

شما بعد آمپول پریودت طبیعی بود مثه همیشه ؟

زهره جون شاید چند روز بعد خونریزیت شروع شه بعد پروژسترون دو هفته وقت میدن تا پریود شی

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤
زهره جون شاید چند روز بعد خونریزیت شروع شه بعد پروژسترون دو هفته وقت میدن تا پریود شی

اره عزیزم دکترم گفت تا دو هفته وقت داری ولی امروز ده روز شده خیلی نگرانم 

منم مثل شمام. عقب انداختم. ٥روز قرص پروژسترون مصرف كردم بعد دو روز پري اومد ولي نسبت به ماههاي قبل ه ...

پس امکانش هس که کم باشه 

انقد میترسم تنبلی گرفته باشم 

نه عزیزم آز رفتم منفی بود که آمپول زدم  حالا بعد آمپول پری اینجوری اومده چند تا قطره فقط دیروز ...

مال منم با لکه بینی شروع شد سه روز لکه بود بعدش خونریزیم شروع شد تازه مال من بیشتر از همیشه بود

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍