2777
2789

سلام شبتون بخیر عزیزان

همسرم متاسفانه بیمار شده و ویروس گرفته ، با وجود دکتر رفتن و دارو و امپول ، همچنان حالش خیلی بده و خیلی سخت میتونه از جاش بلند شه 

منم که باردارم و سنگین ، نمیتونم خیلی پرستاری کنم ، مادرشوهرم بنده خدا اومده غذا و سوپ اینا درست میکنه که من خیلی نزدیک نشم یه وقت خودمم نگیرم ، با ماسک و دستکش تو خونه نشستیم 🤕

تاحالا بیماری به این شدت ندیده بودم ، انقدر حال همسرم بده که گفتم شاید کرونا باشه که خداروشکر نبود 

خیلی مراقب خودتون باشین 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
انشاا..بهتربشن تب وحالت تهوع وایناهاست؟

سلامت باشین ، حالت تهوع نداره ، فقط تب بالا و بدن درد شدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خدا سلامتی بده درک مبکنم شدید منم این اتفاق افتاد برام بدن دردم به حدی شدید بود که گریه میکردم

سلام عزیزم ، سلامت باشین 

الهی ، چند وقت طول کشید تا خوب بشین ؟

سلام عزیزم ، سلامت باشین الهی ، چند وقت طول کشید تا خوب بشین ؟

وای نگم برات که من چند بار خوب شدم چون استراحت نکردم برگشت مثلا رفتم جای سرد باز بدنم گرفت حتما بگید پرستار ببان خونه بهشون سروم بزنن سروممممم دوای دردشون هست یک مقدار ممکنه اسپاسم معده تهوع و اسهال بگیرن طبیعی هست دورش ۷ روزه اصلا اصلاا بیرون تو سرما نرن بدن درده تشدید میشه و فقط مایعات فراوان بخورن  خودتونم مراقب باشید عزیزم❤️❤️❤️❤️

وای نگم برات که من چند بار خوب شدم چون استراحت نکردم برگشت مثلا رفتم جای سرد باز بدنم گرفت حتما بگید ...

ممنون که تجربیاتتونو در اختیار گذاشتید ، ان شالله همیشه از بیماری دور باشید ❤️🙏