2777
2789

من یادمه دبیر زیستمون می‌گفت که هرچی داره از نماز غفیله هست ( از لحاظ پولی واقعا وضع خوبی داشتند اما بحث مادیات  نیست ) 

منم بعضی وقتا میخوندم اما خب اعتقادی نداشتم کم کم به دین رو آوردم و نماز استغفار میخوندم که باعث شد احساس کنم به خدا نزدیک شدم بعد فهمیدم بین نماز غفیلع و نماز نافله ، نماز نافله مغرب ارجحیت داره پس شروع کردم خوندن نماز نافله ، گاه و بی گاه برای خواسته هام میخوندمش  و دیدم هرچی می‌خوام خدا بهم میده اما وقتی که بهش توکل میکنم و اعتماد میکنم و میسپرمش بهش و دیگه مسیله رو میسپرم  به خودش . 

آخر نماز میگه ما شا الله لا قوه الا بالله استغفر الله 

یعنی هرچه خدا بخواهد میشود هیچ قدرتی بالاتر از او نیست خدایا ما رو ببخش 

میفهمم اگه اون حاجتم نشد حتما دلیلی داشته یا زمانش نرسیده وگرنه خدا قطعا به من خواستمو میداد 

این شد نماز معجزه زندگیم که به همه میگم گفتم به شما هم بگم 🤭

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

روش خوندن

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستورش چیه

گذاشتمش

جدی نشنیده بودم.ممنون ک گفتی

خواهش میکنم . 

این نماز معجزه منه ، در مجموع وقتی خواسته ای رو از خدا از ته قلبت بخوای بهش توکل کن . من باور دارم خدا صدامونو می‌شنوه حتی گاهی که مشکلی رو برامون قرار میده برای اینه که باهاش صحبت کنیم .

با اجازه ی استارتر عزیز خانوما نذر یا ختم خاصی هست با توجه ب نزدیکی شهادت حضرت ام البنین بخونیم؟ان ش ...

از امروز تا روز شهادت روزی صد حمد و یک یس خیلی از بلاگرا گذاشتن تو پیجشون

از امروز تا روز شهادت روزی صد حمد و یک یس خیلی از بلاگرا گذاشتن تو پیجشون

روز شهادت نهایت دو روز دیگه هست

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

الان این نافله مغربه نه غفیله که

اره . 

دبیرمون می‌گفت هرچی داره از نماز  غفیله هست 

اما من خودم با نماز نافله ارتباط میگیرم و احساس میکنم بیشتر با خدا در ارتباطم و خدا به حرفام حواسش هست .

خواهش میکنم . این نماز معجزه منه ، در مجموع وقتی خواسته ای رو از خدا از ته قلبت بخوای بهش توکل کن . ...

خیلی وقته از ته دلم نمیتونم حرف بزنم

ته درم نمیاد همش زبونی هست…

نمیدونم

فقط نمازمو میخونم و ول کردم روزا رو میگذرونم

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

الهی منم حاجت بگیرم خدا بزرگه ولی سه ساله جواب منو نمیده

منم براتون دعا میکنم . نماز نافله حتما بخونید کنم میخونم 🙏🏻

اگه میتونید هدیه کنید به معصومین و متوسل بشید بهشون که واقعا خیلی کمکتون می‌کنه