2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 43 پست
جداا؟؟بخونم برا ازدواجم خوب جوابه؟؟زوری نمیخام ها..فقط بگم خدا از خوباش بده هرموقع عشقت کشید و صلاحه ...

عزیزم میگن برای هر حاجتی خوبه ولی سوره ی طه رو شنیدم هر روز بخونی مداوت داشته باشی برای ازدواج خیلی خوبه و کلمه ی استغفرالله ورد زبونت باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بلا باشه مریضم واقعا برام دعا کن 🙂

ان شاءالله. خدا رخت عافیت تنتون کنه صب ک بلند میشین اثری از بیماری نباشه❤❤

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ببا خدا حرف بزن از ته قلبت هیچکسو به اندازه ی اون نخواه قلبتو بسپر به خدا همه چی درست میشه ❤ان شاءال ...

فایده نداره

هزاران بار حرف زدم چیزی بهتر نشده بلکه بدتر هم شده

عزیزم میگن برای هر حاجتی خوبه ولی سوره ی طه رو شنیدم هر روز بخونی مداوت داشته باشی برای ازدواج خیلی ...

ممنون عزیزم..خیلی دعا کن برا خوشبختیم...ممنون گلم..نمزا جعفر طیار چجوره؟؟راحتش میگی؟؟گوگل‌ حالیم نمیشه

ان شاءالله خدا خودش فرجی کنه تو حالتون گلم ❤❤❤

ان شالله واقن قفله ها

۳۰ سااال هیچی به هیچی خدا خودش اون طلسمو باز کنه

ممنون خیر ببینی

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

خیلیه نمازش...من اصلا بلد نیستم این سوره ها رو😔😔

عزیزم برات دعامیکنم خدا مشکلت رو حل کنه من اهل سنت هستم ما به این نماز میگیم صلاة التسبیح من اسکرین شاتش رو میفرستم  هرجا شو متوجه نشدی بپرس

ممنون عزیزم...بلد نیستم‌سوره زلزال اینا رو..توحيد بخونم؟؟و اینکه قرآن بگیرم دستم بخونم؟؟چ کتم اونوقت ...

عزیزم توی همه رکعت ها بعداز حمد می تونی سوره توحید رو بخونی اشکالی نداره نماز رو باید دوتا نماز دو رکعتی بخونی  بعداز حمدو سوره همون ذکر سبحان الله رو کامل ۱۵ بار میخونی بعدش میری به رکوع بعداز سبحان ربی العظیم ۱۰ بار ذکر میخونی بعد از رکوع  که ایستادی ربنا لک الحمد گفتی ۱۰ بار ذکر میخونی  توی سجده بعداز گفتن سبحان ربی الاعلی ۱۰ بار همون ذکر که گفته رو میخونی بعداز سجده که نشستی برای اهل تشیع نمیدونم چی میگن شاید فقط الله اکبر میگن بعداز الله اکبر همون ذکر سبحان الله رو ۱۰ بار همون طور که نشستی میگی دوباره به سجده میری باز ۱۰ بار ذکر میگی رکعت دوم بعداز تشهد هم ۱۰ بار ذکر میگی 

فایده ندارههزاران بار حرف زدم چیزی بهتر نشده بلکه بدتر هم شده

(: 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚