2777
2789

شمام وقتی میرید حموم برای غسل حیض 

بعدش استرس یا ترس دارید که لکه ببینید ؟! 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

نه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا استرس

اکثرا میبینم

باید زنگ بزنی ۰۵۱۳۲۰۲۰ حرم

پاسخگو شرعی

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

چقد خوب شده تا حالا لکه ببینی؟ چندسالته؟

۳۰

دیدم اگه کم باشع غسل نمیکنم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نه چون سه چار روز بعدش میرم 🤣ینی هر روز میرما یادم میره

نه بحث حموم نیست کاری ندارع ی دوش گرفتن 

میگم میترسی یا استرس داری که یهو لک ببینی؟!

نه بحث حموم نیست کاری ندارع ی دوش گرفتن میگم میترسی یا استرس داری که یهو لک ببینی؟!

خب دیگ بعد دوسه روز لک چی ؟ 😐

[💍♥️]...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

نه چرا استرساکثرا میبینمباید زنگ بزنی ۰۵۱۳۲۰۲۰ حرمپاسخگو شرعی

لکه ندیدم 

همش استرس دارم اگه برم حموم لکه ببینم چکار کنم نمدونم این چه استرس سمی هست 

اکثر وقتا میبینی؟

استرس یا ترس چرا فوقش سری بعدی غسل میکنی

نمدونم چرا ترس از لکه بینی دارم 

یا میترسم یهو پریود زودتر از موعد بشم 

همش خودمو سفت میگیرم 

لکه ندیدم همش استرس دارم اگه برم حموم لکه ببینم چکار کنم نمدونم این چه استرس سمی هست اکثر وقتا میبین ...

آره من یه قطره بعد غسل میبینم و دییییگه نمیبینم

و این غسل نداره...چون قلیبه اس....فقط طهارت و وضو داره

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊