2777
2789
عنوان

مشکل من

235 بازدید | 40 پست

سلام به دوستهای گلم ازتون یه خواهشی دارم یکم منو مثل یک خواهر و  دوست واقعی راهنمایی کنید باهام حرف بزنید شاید درست شدم 

من توی زندگیم مشکل خاصی ندارم خدارو شکر همه چیز خوبه از زمان ازدواجم شوهرم همه چیز داشت و بعد چند سال باهم زندگیمونو ارتقا دادیم . البته بگم از اولش تنها بودم چون شوهرم جای دیگه کار میکرد همیشه توی تمام مراحل زندگی تنها بودم ماهی یک هفته همدیگرو میدیدیم اینا توی روحیه من خیلی تاثیر گذاشت .الان با وجود یک بچه و۲۹ سال سن یک آدم بی انگیزه و کسل هستم . با شوهرم سرچیزهای بیخودی دعوا میکنم حوصله هیچیو ندارم همش توی خونه ام. اصلا دنبال پیشرفت و ترقی نیستم.الان یک موقیعیت کاری خیلی خوب برای هنسرم پیش اومده . دیشب داشتم رایشو میزدم گفت من خیلی تعجب میکنم تو چرا اینقدر دوست داری درجا بزنی چرا پیشرفت رو دوست نداری .گفت عین پیرزن ها نشستی منتظر روال زندگی 😣

راستشو بخوایید از ریسک کردن از این که اعتماد به نفس نداشته باشن و جسارت ندارم میترسم . از هواپیما هم میترسم وحشتناک میگم من چطور پس باید رفت و آمد کنم.  اصلا بهش فکر نمیکنم . ولی جدیدا حس میکنم همش داره خانمهای موفق رو لابلای حرفهاش مثال میزنه یا اینکه چقدر شجاع هستن . خودم خسته شدم از این همه بی انگیزگی و ترس . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستشو بخوایید از ریسک کردن از این که اعتماد به نفس نداشته باشن و جسارت ندارم میترسم . از هواپیما هم ...

اکثر ادما ازهواپیما میترسن(:

ولی پیشرفت بستگی داره. توچ زمینه ای باشع...

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

عزیزم بچت روکلاسهای مختلف ثبت نام کن ، خودت هم باشگاه ثبت نام کن برو... اراده کن و تنبلی رو بخاطر روحیه خودت بذار کنار که با ورزش کلی روحیه و انگیزه پیدا میکنی ...

ای اهل ایمان از غیر خودتان برای خودتان محرم راز نگیرید،آنان از هیچ توطئه و فسادی علیه شما کوتاهی نمیکنند،شدت گرفتاری و رنج و زیان شما را دوست دارند،تحقیقا دشمنی از لابلای سخنانشان پدیدار است و آنچه سینه هایشان (از کینه و نفرت) پنهان میدارد بزرگتر است،ما نشانه (های کینه و نفرت آنها) را اگر می اندیشیدید برای شما روشن ساختیم.(سوره آل عمران آیه118) با توجه به مسدود سازی صفحات اینستاگرام ، مدیریت گوشی و حذف برنامه نصب شده بدون اجازه ی کاربر، ماسک عوام فریبانه ی غرب برداشته شد😁از این به بعد هر کسی از  حریم شخصی و خصوصی ، پیشرفت و آزادی بیان در غرب ، حقوق بشر و تمام شدن دوره ی فیلترینگ ، تبادل و گردش آزاد اطلاعات ، دم زد  برای شفا گرفتنش دعا کنید  زیر لوای آمریکا و صهیونیسم جهانی میشه کودتا کرد ،حملات شیمیایی کرد ، به بهانه ی دموکراسی لشکر کشی به اون ور دنیا کرد و خاورمیانه رو پایگاه نظامی کرد ، کشت و کشتار کرد ، خبرنگار را قطعه قطعه کرد ، تروریست ها رو تجهیز و حمایت کرد ، تحریم و تهدید و قلدری کرد و شاخ و شونه کشید ، در یک روز 37جوان رو صلیب کشید و سوزاند و سر از بدنشون جدا کرد ، کارخانه شیر خشک رو هدف قرار داد تا کودکان یک کشور از گشنگی بمیرند ، هواپیمای مسافربری رو روی هوا زد ، یواشکی با بالگرد وارد کشور دیگه (رسوایی و معجزه طبس😂) شد ، حساب هلال احمر رو بست ، تحریم پزشکی و دارویی کرد ، با جنگ و خون ریزی اراضی غصبی خودش رو  افزایش داد ، امنیت کشورها رو بخطر انداخت تا نفوذ و فروش اسلحه اش بالا بره ... و هی دم از انسانیت و حقوق بشر زد و با رسانه ها هم عوام فریبی کرد و شستشوی مغزی داد و به تروریسم اقتصادی و فرهنگی و مجازی و.. هم ادامه داد😐😐😐

خب عزیزم شماهم برو دنبال کار درستو ادامه بده شماهم سعی نکن همیشه خونه باشی برو پارک تفریح با بچه ت برو 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

قول بده فقط از پیشنهاد من استقبال کنی😁 و برام دعا کنی...منم دقیقا مثل تو بود...ولی الان بک ماهه خیلی رفتارم تغییر کرده و طوری ک شوهرم هم واقعا اخلاقش زمین تا اسمون عوض شده.برو این کانال

@zeeendegy

اگه براتون امکانش هست شما هم با همسرتان برین شهری که کار میکنند تا بیشتر کنار هم باشین و همش دررفت وآمد نباشن

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
مشکلم ترسهای بیجا و بی انگیزگی منه . که دوست دارم به خاطر ترسهام از یسری از کارها دست بکشم 

این ترسها نشات گرفته از یکنواخت تو خونه نشستن و بیرون نرفتنه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
اگه براتون امکانش هست شما هم با همسرتان برین شهری که کار میکنند تا بیشتر کنار هم باشین و همش دررفت و ...

الان دوسالی میشه کنار هم بودیم یک کشور دیگه بود منن رفتم پیشش . الان ۸ ماهه برگشتیم ایران دوباره براش ایمیل اومده یک کشور خیلی خوب برای مصاحبه ولی چون نزدیک ۱۴ ساعت توی هواپیما باید باشیم . من دیشب داشتم تمام زورمو میزدم که کنسل کنه ولی کلی غیر مستقیم حرف بارم گرد که تو مثل پیرزنهایی😑😑

بچه ات چند وقتشه و  اینکه دچار روزمرگی شدی به نظرمن برو ورزش  حتی اگه موقعیتشو داری سرکا ...

پسرم ۲۳ ماهشه. ورزش میرفتم ولی خسته میشدم میومدم بیشتر اذیت میشدم . وای نمیدونم چرا اینجوری شدم