2777
2789
عنوان

سزارین و بستن لوله ها

288 بازدید | 10 پست

سلام من سومین بارداری هستم و ناخواسته بوده 

کسی میدونه ایا انجام میدن یا نه؟؟دوتای قبلی هم سزارین شدم و این سومیه ۳۲ سالمم هست

اگه کسی رفته میدونه من باید کجا برم؟

4 سال پیش خانمی که با من باردار بود و پیش یه دکتر میرفتیم بچه سومش بود ، به هر دری زد که لوله هاشو ببنده قبول نکردن. دکتر میگفت به خاطر قانون جوانی جمعیت قبل از بچه چهارم اجازه نمیدن 

بیمارستان خصوصی هم بود ولی اجازه ندادن

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

4 سال پیش خانمی که با من باردار بود و پیش یه دکتر میرفتیم بچه سومش بود ، به هر دری زد که لوله هاشو ب ...

اخه شنیدم سومین سزارین انجام میدن 

واقعا این همه شکم باز شه بسته شه یجور ظلمه 

چه قانون های مسخره ای دارن بخدا

حالا شما از دکترت بپرس 

ولی بعید میدونم بعد چند سال قانون رو آسون کرده باشن. قبلا بچه سوم رو اجازه میدادن

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...