2777
2789
عنوان

بهم خوردن نامزدی سر خرافات

179 بازدید | 12 پست

حدودا ۶ سال پیش یه دعا….نویس به مامانم گفته بچت با یکی از این سه تا اسم که میگم ازدواج میکنه (اسما هم همه اسمای متداول که تو ایرانی ها هست) بعدش جدا میشه 

الان گیر داده به من که ته ازدواج تو جداییه 

دیگه اعصابمو داره خورد میکنه بخدا

هر روز که نامزدم اینا با خانوادش میخوان بیان ما یه داستانی داریم مثلا امروز برق رفته بود میگفت اینا نشونست تا خانواده نامزدم اومدن برق اومد ولی نمیگه اینم نشونه مثبته یا نمیگه کلا برقا میره 😐 دیگه از دستش خسته شدم واقعا 

بهشم میگم انقدر اعصابمو بهم نریز با این حرفا میگه مگه چی گفتم مگه چی کردم !! 

😐😐😐😐

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ . :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر نامزدی من یه پسر از اشناها خودکشی کرد فکر کن خودکشی نه مرگ معمولی هم مامانم میگفت نکنه خیرتی داره تو نامزدی نگیری😐

هیچوقت خدا بخاطر نشدن یچیزی جون یگی دیگرو نمیگیره

💍♥️

یا خدا 

خواهش میکنم توجه نکن و اجازه دخالت ندید 

اگر مشکلی نیست و خودتون اوکید اصلا یه این حرف ها توجه نکنید 

عمه من سر این همین داستان ها نامزدیش بهم خورد😐 یعنی چی اخه دعا!!!!

آره ولی خیلی خستم شدم دیگه ذهنم کشش این رفتارا رو نداره خیلی اذیت میشم

دیگ چه میشه کرد .هرکدوم از ما ی مشکلی با خانواده‌مون داریم . امیدوارم مادرتونم هر چه زودتر بهترشن دلبستن ب دعا نویسو فالگیرو این چرندیات روح ادمو مریض میکنه . 

یا خدا خواهش میکنم توجه نکن و اجازه دخالت ندید اگر مشکلی نیست و خودتون اوکید اصلا یه این حرف ها توجه ...

من خودم خیلی با نامزدم و خانوادش خوبم 

نمیدونم وقتی همه چی خوبه چرا مادر آدم باید بیاد سر حرف یکی دیگه زندگی منو زهرمارم کنه بخدا 

سر همه‌ی روزهای مهم زندگیم این حرفا رو بهم زده چه از روز خواستگاری چه تا الان 

دیگه خسته شدم از دستش بحث کردنم فایده نداره 

همش میگه مگه چی میگم مگه چی میکنم !! 

دیگ چه میشه کرد .هرکدوم از ما ی مشکلی با خانواده‌مون داریم . امیدوارم مادرتونم هر چه زودتر بهترشن دل ...

مرسی عزیزم 🥺 ایشالا. والا واسه زندگی خودشم بهتره

یک عمر با همین دعانویسا زندگی خودشم نابود کرده 

من خودم خیلی با نامزدم و خانوادش خوبم نمیدونم وقتی همه چی خوبه چرا مادر آدم باید بیاد سر حرف یکی دیگ ...

متوجه ام 

منم خودم عقدم 

مادرم سر هر مناسبتی چه رسوم رعایت شد چه نشد اشک منو در اورد

سر نامزدی من یه پسر از اشناها خودکشی کرد فکر کن خودکشی نه مرگ معمولی هم مامانم میگفت نکنه خیرتی داره ...

واقعا کاش درک کنن حرفاشون خیلی اذیت کنندست 

من تا امروز هی تحمل کردم هر چی گفت ولی دیگه خسته شدم 

بعد اگه مشکلی وجود داشت یه چیزی ولی ما خدا رو شکر تا امروز همه چیمون خوب گذشته 😐 دیگه یه آدم مگه چقدر ظرفیت داره هی این حرفا رو تحمل کنه