2777
2789

اینا چیه من دفع می کنم ؟ تخمدان چپمم درد می کنه گاهی وقتا زیر دلم تیر عمیقی می‌کشه 

لخته های ریز ریز لک بینی 

گاهی لخته های اندازه حبه قند علائم خاصی دیگه ندارم فقط درد تخمدان چپ گاهی با زیر شکممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردارین؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

سلام گلم منم گاهی زیر دلم تیر شدید میکشید و هنگام پریودی لخته های خیلییی بزرگ داشتم و پریودیم نا منظم بود رفتم سونو و دیدم که بلههه تنبلی تخمدان دارم الان خداروشکر درمانش کردم 

واسه رسیدن به عشقم برام یه صلوات میفرستی ؟ لطفا ♥️🥺

سلام گلم منم گاهی زیر دلم تیر شدید میکشید و هنگام پریودی لخته های خیلییی بزرگ داشتم و پریودیم نا منظ ...

تنبلی درمان نداره درواقع میشه کنترلش کرد که اونم تغییردادن سبک زندگیه 

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

سلام گلم منم گاهی زیر دلم تیر شدید میکشید و هنگام پریودی لخته های خیلییی بزرگ داشتم و پریودیم نا منظ ...

منم تو پریودیم خیلی لخته های بزرگ دارم یعنی تنبلی دارم

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

تنبلی درمان نداره درواقع میشه کنترلش کرد که اونم تغییردادن سبک زندگیه

خب همین که دارم کنترلش میکنم خودش یه نوع درمانه گلم همین که بدتر نشدم باز خداروشکر 

قبل اینکه برم دکتر ماهی دو بار پریود میشدم و خیلی درد شدیدی داشتم 

پریود نیستم عزیزم🫠 حتی نزدیک ب سیکلمم نیست ممکنه کیست باشه ؟

نمیدونم بخدا ولی حتما پیگیر شو برو دکتر 

منم تو پریودیم خیلی لخته های بزرگ دارم یعنی تنبلی دارم

عزیزم همه لخته های بزرگ که نمیشه گفت نشانه تنبلی تخمدان هست باید سونو بدی که مطمئن بشی مشکلت چیه ک انشالله مشکل جدی ای نداشته باشی ♥️ ولی خب حتما پیگیر شو 

خب همین که دارم کنترلش میکنم خودش یه نوع درمانه گلم همین که بدتر نشدم باز خداروشکر قبل اینکه برم دکت ...

منم هر ۳۳ روز میشم طبیعیه؟