2777
2789

درد داخل واژن هست نمیدونم چجوری بگم و فشار رو مثانه ام هست 

خدایی نکرده علایم زایمان زودرس نیس

هر کی تجربه داره ممنون میشم کمک کنه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
دردواژن فک کنم طبیعیه ولی یه سر دکتر بری بهترهمنم26هفتمه و انقباض دارم همش تو استرسم دردپریودی زیردل ...

انشالله که شما هم صحیح و سالم و به موقع زایمان کنی

نوبتم برا ۸ دی ماه هست شاید زودتر رفتم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی یه خبر بده لطفا از خودت🙏🏻

سوال دارم ممنون میشم جواب بدین

دکترتون کی بود برا بارداری ؟؟؟

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
سلام عزیزم خوبی یه خبر بده لطفا از خودت🙏🏻سوال دارم ممنون میشم جواب بدیندکترتون کی بود برا بارداری ...

سلام عزیزم من به لطف خدا زایمان کردم دخترم الان ۲۷ روزش هست 

دکترم هم معصومه شیبانی بود

سلام عزیزم من به لطف خدا زایمان کردم دخترم الان ۲۷ روزش هست

خدایا شکرت عاقبت بخیرباشه الهی

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
خدایا شکرت عاقبت بخیرباشه الهی

مرسی عزیزم انشالله بهترین ها نصیب قلب مهربونت باشه