2777
2789
عنوان

می‌خوام به خودم برسم چیکار کنم

190 بازدید | 15 پست

سلام من خیلی بلد نیستم که مثلا چطوری باید به خودت برسی یعنی چیا بخری و استفاده کنی و..لباس چطوری ست کنم و...

مثلا یه چیزی برای مو میخرم استفاده میکنم اما میرم بیرون میگن مثلا موهات خوب نیست نمی‌دونم باید چیکار کنم یا هرچیز دیگه ای

میشه بگید چیا می‌خرید از لوازم آرایش تا هرچیزی و اینکه مثلا برای پوست و‌مو چیا استفاده می کنید و...

بعد چقدر در ماه هزینه می کنید برای خودتون و چیا میگیرید

لباس رو از کجا میفهمید که چیارو باهم ست کنید

مرسی

به خود رسیدن اول از ذهن شروع میشه 

ذهن شکر گزاره که تو رو میبره به سمت شکر عملی 

یعنی تلاش کنی که سلامتیت  و زیباییت و جوانی رو بهتر حفظ کنی 

نه اینکه از نظر دیگران یچیزی خوب باشه یا بد 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین کارررر بهداشت فردی

سلامت دهان و دندان و پوست و مو 

موها حتما موخوره گیری بشه 

اب زیاد خوردن  هیالورونیک اسید بزن حتما

هر روز حتی اگر تو معرض افتاب نیستی ضد افتاب بزن من لافارر میزنم

کرمپودر به حداقل برسه 

هرروز موهاتک شونه کن با شونه چوبی

میتونی موهاتم پروتیینه کنی

فقط حتما لوازم ارایش مارک خوب بخر هرچندددد گرون و تعداد کم خیلی بهتر از جنس اشغال اما زیاده

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

خوشبحالت پول داری

بحث پول نیست صرفا میدونی من خیلی معمولی درآمدم 

من دیدم خانم های که با مبلغ کم قشنگ یه ظاهر و‌موی خوب و..دارن اما بعضیا با درآمد بالا ندارن 

من نمی‌دونم چیکارا کلا میکنن چون بلد نیستم و شاید هرکاری که بلد بودم کردم کسی نگفته خوبه ،حس میکنم چیزی نمیدونم

با توجه به پوستت لوازم مراقبت پوستی بخر برای موهات هم نسبت به نوعشون باید سرم و شامپو اینا بخری و طرز استفادشونو یاد بگیری اینجور چیزا برای همه یکی نیست که مثلا بگیم اینطوری باید بکنی یانه مثلا با خودت بگو و ببین که میخوای چطور میکاپ کنی دوست داری بیرون چجوری باشی؟ لباس هم یه مثال بزن شاید تونستم بگم برات

تو کانال ها و پیج هایی هم میتونی عضو بشی که یاد میدن کارهای زیبایی رو هزینه ها هم بستگی به خودت داره که چقدر راضی باشی 

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

به خود رسیدن اول از ذهن شروع میشه ذهن شکر گزاره که تو رو میبره به سمت شکر عملی یعنی تلاش کنی که سلام ...

درسته یکمی مشکل اعتماد به نفس دارم کلا 

اما فکر میکنم اگر ظاهرمو اوکی کنم یعنی چون اصلا نرفتم سمتش،به نظرم باعث میشه حال روحیم هم بهتر بشه و خودمو دوست داشته باشم

اولین کارررر بهداشت فردیسلامت دهان و دندان و پوست و مو موها حتما موخوره گیری بشه اب زیاد خوردن هیال ...

مرسی شما هرماه مثلا چه چیزایی میخری،یعنی هرماه لوازم آرایشی و بهداشتی میگیری؟ 

بعد آرایشگاه هم میری که مثلا ناخن درست کنن یا موهاتو و...به صورت ماهانه منظورم

با توجه به پوستت لوازم مراقبت پوستی بخر برای موهات هم نسبت به نوعشون باید سرم و شامپو اینا بخری و طر ...

ورزش و بهداشت فردی هم اصلی ترین راهه سعی کن بیشتر محصولات بهداشتی و مراقبتی داشته باشی تا لوازم آرایشی و اینا

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

با توجه به پوستت لوازم مراقبت پوستی بخر برای موهات هم نسبت به نوعشون باید سرم و شامپو اینا بخری و طر ...

مرسی برای پوست،من پوستم چرب مثلا رفتم داروخونه هرچی داد بگیرم یا اینکه برم دکتر مثلا برام پاکسازی و..انجام بده؟

منظورم برای اونایی که پوستشون خیلی یکدسته لیزر و..میکنن یا همین لوازم آرایشی و‌بهداشتی میزنن هرروز؟

نمیشه گفت من فلان چیزو میزنم توام استفاده کن جتس پوست و مو فرق داره با توجه به جنس پوستت روتین پوستی ...

من پوستم چرب،بخصوص توی پریودی جوش میزنم الان یکمی بهتر شدم چون سنم هم بیشتر شده اما جای جوش هام هست 

به نظرتون اینایی که خیلی پوستشون خوبه چیکارا کردن؟

به خود رسیدن اول از ذهن شروع میشه ذهن شکر گزاره که تو رو میبره به سمت شکر عملی یعنی تلاش کنی که سلام ...

احسنت

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
مرسی شما هرماه مثلا چه چیزایی میخری،یعنی هرماه لوازم آرایشی و بهداشتی میگیری؟ بعد آرایشگاه هم میری ک ...

نه هر ماه که نه 

من اصولا مصرف لوازم ارایشم اونقدر زیاد نیست که هرماه نیاز به شارژ داشته باشه

روغن نارگیل اصل میخرم برا ساقه موهام عالیه البته باید اصل باشه

ابرسان نیتروژینا و مرطوب کننده

اب زیادددد بخور

از غذای فست و اماده و سوسیس کالباس پرهیز کن چون باعث کدری و جوش میشه و همینطور شیرینجات

روغن زیاد مصرف نکن 

ناخن هم که من دیگه بنا به دلایلی کاشت نمیکنم اما قبلا هرماه میرفتم ترمیم

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی]