2777
2789
عنوان

دکتر البرزی شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 61528 بازدید | 130 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم اگه دیده بودم پیامتون رو براتون دکتر البرزی نوبت میگرفتم دیروز مطب بودم برای دوستم نوبت گ ...

سلام وقت بخیر. جسارتا دیدم نوشته بودین دکتر البرزی دوباره از ایران میرند. میشه راهنمايي کنین اگر شماره ای از مطب دارین بفرستین و‌ بدونم کی بر میگردن

سلام وقت بخیر. جسارتا دیدم نوشته بودین دکتر البرزی دوباره از ایران میرند. میشه راهنمايي کنین اگر شما ...

سلام

وقت شما هم بخیر

فکر کنم مهر ماه بر می‌گردن

از اینترنت میتونید شماره مطبشون رو به راحتی پیدا کنید ولی خب خیلی سخت جواب میدن و نوبت دهی هم تلفنی انجام نمیشه

سلام ببخشید .لطفا راهنمایی ام کنید من آندو متریوز پیشرفته دارم چسبندگی رحم وتخمدان واینا دکتر اینجا ...

سلام عزیزم شما چیکار کردی رفتی پیش دکتر ؟؟؟

من اول برج ۵ رفتم گفت ۳ ماه دیگ نوبتت میشه تماس میگیریم باهات

دقیقا منم بعد از 6 ماه رفتم گفت برو یه سال بیا..به اصرار خودم سونو داخلی نوشت...که مشخص شد آندو دارم ...

سلام ازتهرانم چطوری میشه از سعید البرزی نوبت گرفت دعاتون میکنم وضعییت اورژانسیه

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
سلام ازتهرانم چطوری میشه از سعید البرزی نوبت گرفت دعاتون میکنم وضعییت اورژانسیه

سلام منم تازه زایمان کردم ولی بچم فوت شد الان ی ماه از سزارینم نگذشته بود که پریود شدم شدید دور چشام سیاه شده سونو دادم میگه میوم دارم درحالی که کسی که عملم کرده بود میگه آندو مترو یوماعه موندم چیکارکنم خونریزی امان نمیده