2777
2789
عنوان

دکتر البرزی شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 61528 بازدید | 130 پست
ممنونم از توضبحاتت گلم ،😘😘😘ببخشید به خدا سوال میپرسم آخرین سوالمو بپرسم عزیزم من نامه از دکتر گرف ...

سلام عزیز شما تونستید برید پیش دکتر البرزی 

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
گلم خوبی؟من فیبروم ۱۰سانتی داشتم که ۷روز قبل پیش البرزی لاپرا و هیستروسکوپی کردم  من قبل از عم ...

سلام عزیز از عملتون راضی هستین واینکه مشکلی براتون پیش نیومد بعدش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. من اطلاعی ندارم. برگه نزده بودن پشت در؟ اگه نباشن هم منشی ها معمولا هستن و جواب میدن. تم ...

سلام عزیز به جز دکتر البرزی چه دکتری رو برای برداشتن فیبروم پیشنهاد میدید چون داخل دهانه رحم هست وگفتن با لاپروسکپی برداشته میشه واینکه خون ریزی شدید داره 8 ماه وبند نمیاد وباتوجه به نوبت های که طول میکشه پیش البرزی گفتم شاید بهتر پیش یکی دیگه بره چون جون نداره زن داداشم میگم

سلام عزیز به جز دکتر البرزی چه دکتری رو برای برداشتن فیبروم پیشنهاد میدید چون داخل دهانه رحم هست وگف ...

من خودم به دکتر عمویی هم ایمان دارم‌ . دکتر پوردست هم زیاد تعریفش رو شنیدم. دکتر در سطح معمولی که عملش بد نباشه نجمه سمیعی هم شنیدم

د 

من خودم به دکتر عمویی هم ایمان دارم‌ . دکتر پوردست هم زیاد تعریفش رو شنیدم. دکتر در سطح معمولی که عم ...

کدوم بیمارستان هستن عزیز نوبت دهیشون ایترنتی یاحضوری

کدوم بیمارستان هستن عزیز نوبت دهیشون ایترنتی یاحضوری

هرسه آدرس و شماره هاشون تو سایت  nobat.ir هست.

البته بگم عمویی و پوردست هم سخت نوبت میدن. مگه اینکه نامه داشته باشید

د 

سلام ببخشید .لطفا راهنمایی ام کنید من آندو متریوز پیشرفته دارم چسبندگی رحم وتخمدان واینا دکتر اینجا بهم گفته باید بری شیراز پیش دکتر البرزی برا عمل لطفا کسی میدونه راهنمایی ام کنه .هزینه عملش چقدر میشه؟

سلام ببخشید .لطفا راهنمایی ام کنید من آندو متریوز پیشرفته دارم چسبندگی رحم وتخمدان واینا دکتر اینجا ...

سلام عزیزم اگه دیده بودم پیامتون رو براتون دکتر البرزی نوبت میگرفتم دیروز مطب بودم برای دوستم نوبت گرفتم دکتر تیر ماه از ایران میرن دوباره