2777
2789
عنوان

دکتر البرزی شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 61528 بازدید | 130 پست
بنظرت دکتر البرزی اون های ک لوله رحمشون عفونت یا همون هیدرو داره درمان میکنه

من اطلاعاتم مربوط به دوسال پیشه.ولی تا اونجا که یادمه.اونموقع این مدل لوله هارو برمیداشت.تو تهران گاهی میشنیدم که سر لوله روهم میدوختن

د 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان کسی هست که تونسته باشه ازطریق سایت  دکترتو دکترسعید البرزی نوبت گرفته باشه

ممنون میشم راهنمایی کنین من تقریبا 1ماه نتونستم نوبت بگیرم

اگه کافینت براتون انجام . ممنون میشم معرفیش کنی

سلام دوستان کسی هست که تونسته باشه ازطریق سایت  دکترتو دکترسعید البرزی نوبت گرفته باشه ممنون ...

من ۳سال پیش اینترنتی گرفتم.

الان نمیدونم میشه یا نه

اگه از پزشک دیگه معرفی نامه داشته باشید هم میشه

د 

سلام دوستان کسی هست که تونسته باشه ازطریق سایت  دکترتو دکترسعید البرزی نوبت گرفته باشه ممنون ...

نمیشه

فک میکنم با ربات همشو رزرو میکنن و میفروشن چون به یه نفر زنگ میزنن  اونم پول میگیره نوبت میزنه چندساله کارش همینه 

سلام عزیزم.من راضی نبودم. برا آی وی اف که اصلا توصیه نمیکنم.برا عمل اگه مطمئن شدی نیازه خوبه. دکتر ...

سلام عزیزم لطفا بهم کمک کن من یه سقط توهفته شش داشتم که بنظرخودم بخاطرمسافرت بودپیش کدوم دکتربرم

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
سلام عزیزم لطفا بهم کمک کن من یه سقط توهفته شش داشتم که بنظرخودم بخاطرمسافرت بودپیش کدوم دکتربرم

سلام عزیزم.

اگه طبیعی باردار میشی و فقط یه سقط داشتی بنظر مشکل خاصی نیست. من الان ۳ سال هست که دیگه دورو بر دکتر نرفتم نمیدونم کی خوبه. دکتر عمویی رو قبول دارم ولی خیلی سرش شلوغه. 

د 

سلام عزیزم. اگه طبیعی باردار میشی و فقط یه سقط داشتی بنظر مشکل خاصی نیست. من الان ۳ سال هست که دیگه ...

فعلاکه دارو به همسرم دادن عمل واریکوسل کرداما انچنان  خوب نبود

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
فعلاکه دارو به همسرم دادن عمل واریکوسل کرداما انچنان  خوب نبود

بیمارستان مادرو کودک کلا پزشک‌ها خوبی داره. دکتر شمالی. دکتر عمویی. میتونید اونجا مراجعه کنید. 

من خیلی راضیم ازش. هزینه هاشم نیمه دولتیه

د 

سلام وقت بخیر.کیا عمل سپتوم رحم انجام دادن پیش دکتر البرزی؟؟تورو خدا از تجربیاتتون بهم بگید حالم خوب نیست دکترمم نیست.من ۴۸ روزه عمل کردم ولی هنوزاذیت میشم شدیدا.شماها تا کی درد و عوارض داشتید؟چه علایمی داشتید؟؟برای رضای خدا کمکم کنید ممنون میشم.😔😔