2777
2789
عنوان

دکتر البرزی شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 58745 بازدید | 128 پست

من مجردم و خونریزی پریودیم فوقالعاده زیاد همراه با دردای باور نکردنی رفتم سونو دادم گفتن فیبریوم 3سانت و نیم دارم خیلی میترسم میخوام برم پیش دکتر البرزی به نظرتون دکتر خوبیه کمکم کنید خیلی استرس دارم

من مجردم و خونریزی پریودیم فوقالعاده زیاد همراه با دردای باور نکردنی رفتم سونو دادم گفتن فیبریوم 3سا ...

آره عزیزم دکتر خوبی هستن ولی اگه گفتن عمل نیاز هست قبلش با چندتا دکتر دیگه مثل عمویی و پوردست هم مشورا کنین

د 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم دکتر خوبی هستن ولی اگه گفتن عمل نیاز هست قبلش با چندتا دکتر دیگه مثل عمویی و پوردست هم مشو ...

مرسی عزیزم میگن سونو کسی قبول ندارن خودشون باید سونو انجام بدن درسته؟ 

مرسی عزیزم میگن سونو کسی قبول ندارن خودشون باید سونو انجام بدن درسته؟ 

عزیزم جراحی فیبرومشون عالیه.من خودم انجام دادم و خداروشکر خونریزیم نرمال شده.اما متاسفانه اینماه ای وی افم پیشش منفی شد

عزیزم جراحی فیبرومشون عالیه.من خودم انجام دادم و خداروشکر خونریزیم نرمال شده.اما متاسفانه اینماه ای ...

چرا من نمیتونم اینترنتی ویزیت بگیرم ساعت12روز شنبه داخل سایت و میگه همه نوبتا پر الان چند هفتست مشکل نوبت گرفتن دارم و حضوری هم پاسخگو نیست. شما چطور نوبت گرفتین؟! 

سلام من مریض دکتر البرزی بودم  عمل های لاپراسکوپیشون خیلی خیلی عالی و حرفه ایه  بخصوص اگ ...

سلام عزیزم منم آندومتریوز دارم و مجردم و قراره دکتر شمالی منو ارجاع بدن به دکتر البرزی آیا اطلاع دارید هزینه عمل اندومتریوز توسط دکتر البرزی چقدر میشه؟ و چکار کنم که نوبتشون زودتر گیرم بیاد؟

سلام خانمی شما پیش دکتر البرزی نتیجه گرفتین؟؟؟

سلام عزیزم.من راضی نبودم.

برا آی وی اف که اصلا توصیه نمیکنم.برا عمل اگه مطمئن شدی نیازه خوبه.

دکتر عمویی برای ناباروری خیلی خوبه البته الان خیلی سرش شلوغ شده.دکتر شمالی هم شنیدم خوبه.

اگه دوس داشتی مشکلت رو بگو شاید بتونم بهتر از تجربیاتم برات بگم

د 

سلام عزیزم.من راضی نبودم. برا آی وی اف که اصلا توصیه نمیکنم.برا عمل اگه مطمئن شدی نیازه خوبه. دکتر ...

من مشکلم پلی کیستیکه  که سه بار ای یو ای منفی داشتم  پیش دکتر کساییان  الان پیشنهاد لاپراسکوپی دادن که ترجیح دادم برم پیش البرزی

من مشکلم پلی کیستیکه  که سه بار ای یو ای منفی داشتم  پیش دکتر کساییان  الان پیشنهاد ل ...

نگاه کن عزیزم لاپراسکوپی خودش خیلی عوارض داره بالاخره یه نوع عمله.به چی مشکوک شدن که گفتن لاپراسکوپی کنی؟فکر میکنم بعد از ای یو آی پیشنهاد ای وی اف میدن نه لاپراسکوپی.ای یو ای هم درصد شانسش خیلی پایینه.شاید مثلا کیفیت تحمکها پایینه یا پوچن .با این حساب پیش البرزی ویزیت بشی خوبی اگه اونم گفت لاپراسکوپی اونوقت انجام بده.قبل از البرزی پیش دکتر عمویی هم بری بد نیست.اگه تصمیمت برا لاپراسکوپی قطعیه حتما حتما برو پیش خود البرزی.اگه خواستی آی وی اف رو انتخاب کنی و هزینه برات مهم نیست برو پیش رستمی،مادرو کودک هزینش کمتره و بیمارستان خوبی هم هست.منم اونجا مثبت شدم.انشالله به زودی زود کوچولوت بیاد تو دلت و بعدشم تو بغلت

د 

سلام عزیزم منم آندومتریوز دارم و مجردم و قراره دکتر شمالی منو ارجاع بدن به دکتر البرزی آیا اطلاع دار ...

بلخشید عزبزم نمیدونم چرا پیامت رو قبلا ندیدم.نمیدونم تو چه مرحله ای هستی.من اطلاعاتم از دکتر البرزی مربوط به حدود دوسال پیشه.هزینه عملاش که نسبتا زیاده و بستگی به پیشرفتگیه آندومتریوز داره.برای نوبت هم قبلا دکتر تو هفتگی نوبت میداد.نانه پزشک هم اگه ببری معمولا زود نوبت میدن.اگه بیماریت خیلی پیشرفته نشده و تو لگن پخش نشده عمل نکنی بهتره

د 

نگاه کن عزیزم لاپراسکوپی خودش خیلی عوارض داره بالاخره یه نوع عمله.به چی مشکوک شدن که گفتن لاپراسکوپی ...

میشه بگین عوارض لاپراسکوپی چیه   چیزی توی من ندیدن برا تشخیص میخوان لاپرا کنن

میشه بگین عوارض لاپراسکوپی چیه   چیزی توی من ندیدن برا تشخیص میخوان لاپرا کنن

عزیزم تا اونجا که من شنیدم و دیدم معمولاً لاپراسکوپی آخرین مرحله هست. بالاخره یک عمل باید بیهوشی بگیری و سه تا سوراخ روی شکم ایجاد میشه اونوقت از روی اون سه تا سوراخ دوربین و دستگاه میفرستن داخل و حالا اگه چسبندگی باشه یا کیست باشه برداشته میشه تا اون جایی که علم من قد میده وقتی دیگه مطمئن شدند چسبندگی هست یا آندومتریوز هست یا کیست هست میرن سراغ عمل. برای باز بودن لوله ها که عکس رنگی انجام میشه اگه مشکل نداشت برای بررسی رحم هیستروسکوپی انجام میشه که من خودم هر دو رو انجام دادم دوستانی که عمل لاپاراسکوپی انجام دادن همه به خاطر آندومتریوز ای بود که در سطح شکم هم پخش شده بود به نظرم در مرحله اول پزشکتون رو عوض کنین حالا به عنوان یکی از پزشکانی که باهاشون مشورت می‌کنین دکتر البرزی هم خوبه تو تشخیص عالی شاید با سونوگرافی خودشون چیزی تشخیص بدن اون وقت بگن نیاز به عمل هست یا نه

د