2777
2789

سلامم❤️

سوال من اینکه که من برای اولین بار دیروز اینستا ریختم خب، دیروز کرم گرفتم گفتم برم توش ، آقا ما رفتیم تو اینستا برای اکانت جدید شمارمو وارد کردم کد هم پیامکش اومد وارد هم کردم ، اسمم هم نوشتم ولی وارد نمیشد😐😐🗿💔

اومدم بیرون گفتم بعد دوباره میرم توش ، 

امروز اومدم برم توش شمارمو که وارد کردم اینو پایینش می‌نویسه💔😢 خب حالا چیکار کنم؟! 

برم کافی نتی درست کنه برام یا ن؟

مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿

نمیدونم والا

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدیدا منم نمیتونم پیج بزنم همش همین میاد

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

فی.لترت اوکیه؟ اسمتو چرا قبول نکرد؟ احتمالا تکراری بوده

اسمم رو نوشتم تایید رو که زدم خوده اینستا کنار اسمم چند تا شماره بقلش گذاشت تیک سبز داشت  بعدی رو میزدم نمیرفت😐💔

مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿

خب بزن ثبت نام با ایمیل بعد برو شمارت وارد کن

ایمیل رو میزنم ،فقط نمی‌دونم کجاش پیامک اینستا میاد😂💔

بعضی وقت ها اینستا خودش قاطی میکنه باید یکم صبر کتییا قندشکنتو عوض کنی

اکی شما چجوری قند شکن دانلود میکنید؟

من اینستا ندارم ولی اومدم،😊

خوش اومدی❤️