2777
2789

لایک کن بعدا بیام بخونم😂

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد از حمام آرگان استفاده کنقبل حمام هم با سیاه دانه و نارگیل گره های موت رو باز کنداخل حمام هم آبرس ...

وسایلی که استفاده میکنی مارک خاصی داره؟ من روغن زدنی بعد حمام موهام زود چرب میشه

🌸

وسایلی که استفاده میکنی مارک خاصی داره؟ من روغن زدنی بعد حمام موهام زود چرب میشه

ارگان جذب میشه و مورو چرب نمیکنه از آرایشیا بخر

ابرسانم همینطور

ولی سیاه دانه و نارگیل رو از عطاری بخر

فقط موی فر عاشق پولهبعد این همه سال فهمیدم کلی باید چیزای گرون واسشون خرید تا خوشگل باشن

والا با پولم جور نمیشه

من کراتین کردم مدت ها پیش الان موهام فر میشه ولی به بخشیش نه لخته نه فر . وزه انگار سوخته است . اگه با پول اوکی شه راضیم🥲شما چه مارکی استفاده میکنی؟

🌸

ببخشید زیاد شد . همینجوری میزنی به موهات ؟ چرب نمیشه یا بو نمیده؟

نه خواهش میکنم قشنگم

نیم ساعت قبل از حمام

کل موهامو روغن میزنم

جوری که قشنگ وقتی دست میزنم روغن حس بشه و موهام براق بشن

بعد از نیم ساعت میرم حمام با شامپو می‌شورم ترجیحا از شامپو بدون سولفات استفاده کنین

بعد با ی حوله نرم و تمیز آب موهامو میگیرم

در همون حین که هنوز مرطوب هستن

خیلی خیلی کم بهشون روغن میزنم 

هم موهام نرم و لطیف میشن و هم بو نمی‌گیرن

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)