2777
2789
عنوان

راه حل برای سرد شدن رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 22 پست
دوسش دارم بخدا عاشقشم نمیتونم تا الان چند بار تموم کردم ولی آخرش خودم برگشتم نمی‌دونم برام دعا گرفتن ...

عزیز دعا معا رو بنداز دور خب توعم انسانی دلبسته شدی 

دوستش داری ولی بعضی وقتا ادم باید در کنار احساسات منطق هم داشته باشه ، اینکه هر سری جدا شدین برگشتی سمتش بهش نشون داده ک همیشه هستی و ترس از دست دادنت رو نداره چون مردا ذاتا شکارچی هستن و دوست دارن بدست بیارن تا بدست اورده بشن.

مطمئن‌باش اگر تا چند وقت دیگ نیومد خاستگاریت یا این رابطه رو خیلی بلا تکلیف ادامه میده یا ترکت میکنه پس بهتره ب جای اینکه بشینی تا ضربه بخوری خودت غرور و عزت خودتو حفظ کنی

مطمئن باش اگ عاشقت باشه زمین و زمان رو ب اتیش میکشه بخاطر بدست اوردنت

ولی اگ عاشقت نباشه تو هرکاری هم بکنی فقط اونو از خودت دورتر میکنی

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار اصلا منو به چشم دشمنش میبینه همش فرار می‌کنه یا عصبی میشه قبلا اصلا اینطوری نبود

پس کار از کار گذشته اگه رابطه جنسی نداشتی رهاش کن

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

پس کار از کار گذشته اگه رابطه جنسی نداشتی رهاش کن

نه بابا اصلا رابطه جنسی نداشتیم کلا چهار بار همو دیدیم 

و اینکه قبلا منو می‌پرستید یعنی به زور خانوادشو راضی کرد که بیان و کلی کارا میکرد

نه بابا اصلا رابطه جنسی نداشتیم کلا چهار بار همو دیدیم و اینکه قبلا منو می‌پرستید یعنی به زور خانواد ...

چی بگم نظر خودته ببین ایا میتونی با این سست عنصر ادامه بدی یا نه

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن