2777
2789
عنوان

راه حل برای سرد شدن رابطه

410 بازدید | 22 پست

اگه میشه راهنمایی کنید من سه ساله با یکی تو رابطه هستم و خانواده هامون هم چند بار همو دیدن و اینکه ایشون یه شهر دیگه هستن الان نزدیک یک ماهه کلا سرد شده قرار بود تا عید ازدواج کنیم ولی کلا دیگه اصلا حرفی نمیزنه هزار بار باهاش حرف زدم ولی اصلا فایده ای نداره و کاملا سرد شده و اینم بگم که خانوادش مخالف ازدواج ما هستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه دور خيلى سخته 

تو رو خدا از سرت بيرونش كن 

تازه خانوادشم مخالفن ،اونجا برى اونا هم اذيتت ميكنن 

تو دارى با چشم باز ميرى تو جهنم 

رها كن ،خواستگار بهترى جذب ميكنى مطمئن باش 

کاری از دستت ساخته نیست اگ تا عید پا پیش نذاشت قبل از اینکه طردت کنه ترکش کن

دوسش دارم بخدا عاشقشم نمیتونم تا الان چند بار تموم کردم ولی آخرش خودم برگشتم نمی‌دونم برام دعا گرفتن یا چیزی خیلی وابسته شدم نمی‌خوام از خودم تعریف کنم ولی من هم از نظر ظاهری هم خیلی قیافم خوبه یعنی کلی خواستگار دارم ولی کسی جز اون به چشمم نمیاد

لابد خانواده اش راضی نمیشن منصرف شدهشایدم کیس جدید براش پیدا کردنخلاصه نمیخادت خواهر منصرف شود

عزیزم بخدا همه اینارو میدونم ولی من انقد دوسش دارم که هیچکس دیگه ای اصلا به چشمم نمیاد 

راه دور خيلى سخته تو رو خدا از سرت بيرونش كن تازه خانوادشم مخالفن ،اونجا برى اونا هم اذيتت ميكنن تو ...

یعنی من بهش گفتم راه دور رو تحمل میکنم هرکاری بخاطرت میکنم ولی نمیدونم چرا اینطوری میکنه