2777
2789

سلام بچها من تقریبا 2سال ک ازدواج کردم وخانواده شوهرمم تقریبا پولدارن  چهارتام بچه دارن دختر وسه تا پسر به دومادشون خیلی کمکم مالی کردن تقریبا 100 ملیون ک اونم هیچ موقه پسشون نداد برا پسر بزرگم خونه خریدن و خیلی هواشون دارن اما شوهرم برا ازدواجش هیچ خرجیو نکردن تازه اگم میخواد ازشون پول قرض بگیره نمیزارن میگن ماپول نداریم تو باید کمکمون کنی وفلانی کار شوهرم تقریبا خوب شد ولی خب هنو اجاره نشینیم و کلی باحقوق پول قسط وام میدیم وسطای ماه پول کم میاریم😐😐

زندگی میچرخه عین یه تاس یه روز حکم میکنی ویه روز التماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وظیفه نه!! 

درحد امکان اگ توانایی داشته باشن بله کمک میکنن ...

البته خیلیا کمک نمیکنن

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

از نظر شرعی فرزند واجب النفقه پدرشه..ربطی به پسر و دختر بودن و یا ازدواج کردن و نکردن نداره.اگه فرزند در گذران امور به سختی بیفته و پدرش توانایی مالی داشته باشه  بر پدرش واجبه که کمکش کنه و خرج زندگیشو تا اونجا که میتونه بده...میتونید تو رساله ها این مطلب رو تحقیق کنید

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
وظیفه ندارن،ولی توجیهی هم واسه تبعیض وجود نداره،ب دختر جهاز دادن پول دادن ب پسر هچی،عجب ادمایی هستن

بخدا این کارو کردن تازه هرچی ملک واملاک دارن وصیت کردن ک براپسر کوچیکشون باشه

زندگی میچرخه عین یه تاس یه روز حکم میکنی ویه روز التماس
وظیفه ندارن،ولی توجیهی هم واسه تبعیض وجود نداره،ب دختر جهاز دادن پول دادن ب پسر هچی،عجب ادمایی هستن

وظیفه نیست  ولی وقتی به اون یکی پسرش کمک می کنه تا خونه دار بشه چرا به این یکی نباید کمک کنه؟؟؟

خب چرا به بقیه بچهاشون کمک کردن 

خیلی ازپدرو مادرا بین بچه هاشون فرق میذارن ...

بیخیال زندگی خودتون و داشته باشین ...

بضیا اگ کمکی هم انجام بدن تااخرعمر منتش رو میذارن روسرادم

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!!