سلام بچها من تقریبا 2سال ک ازدواج کردم وخانواده شوهرمم تقریبا پولدارن چهارتام بچه دارن دختر وسه تا پسر به دومادشون خیلی کمکم مالی کردن تقریبا 100 ملیون ک اونم هیچ موقه پسشون نداد برا پسر بزرگم خونه خریدن و خیلی هواشون دارن اما شوهرم برا ازدواجش هیچ خرجیو نکردن تازه اگم میخواد ازشون پول قرض بگیره نمیزارن میگن ماپول نداریم تو باید کمکمون کنی وفلانی کار شوهرم تقریبا خوب شد ولی خب هنو اجاره نشینیم و کلی باحقوق پول قسط وام میدیم وسطای ماه پول کم میاریم😐😐
زندگی میچرخه عین یه تاس یه روز حکم میکنی ویه روز التماس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از نظر شرعی فرزند واجب النفقه پدرشه..ربطی به پسر و دختر بودن و یا ازدواج کردن و نکردن نداره.اگه فرزند در گذران امور به سختی بیفته و پدرش توانایی مالی داشته باشه بر پدرش واجبه که کمکش کنه و خرج زندگیشو تا اونجا که میتونه بده...میتونید تو رساله ها این مطلب رو تحقیق کنید