2777
2789
عنوان

خوبه این چس تومن یارانه رو داریم 😐

515 بازدید | 29 پست

تو تاپیک قبلی گفتم زنک زدم مادرم چهارصد تومن قرض خواستم نداد گفت دیگه پول نمیدم خودت از سر کارت بگیر و. اینا منم این دوباره بهش گفتم حالا که اینطوریه پول یارانمو رو بریز به کارتم 😑😑

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگ تند تند پول میگیری ازش؟خب اگه سرکارمیری چیکارمیکنی پولتو

خب قرض میخواستم گفتم بده سود سهام عدالتمو بهت میدم  بعدشم همین آدم به راحتی قسط ماشین دخترشو بیست میلیون بوده داده به من رسیدنی ندار میشه منم گفتم حالا که دیگه بهم پول نمیدی پس یارانمو بدن 

اگه بالای 18 سالته میتونی بری از اداره پلیس +10 خودت جدا کنی بریزه کارت بانکی خودت

مگه اینطوری نیست که باید حتما ازدواج کنی بعدا ؟

نه لازم نیست  به نظرم سن قانونی برسی کافیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگه بالای 18 سالته میتونی بری از اداره پلیس +10 خودت جدا کنی بریزه کارت بانکی خودت

باید سرپرستش باشه و امضا کنه رضایت بده وگرنع جدا نمیشه

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

بله درسته در صورت ازدواج جدا میشه

ولی قانون میگه هر شخص بالای 18 سال میتونه برای تمامی حق و حقوق خودش تصمیم بگیره یارانه هم اینجوریه

شما میتونی بری پلیس +10 و بگی من مستقل شدم و میخام یارانه ام را جدا به حساب خودم بریزید خیلی راحت از ماه بعد به حساب خودت میاد