2777
2789

ما تازه رفتیم سر خونمون خانواده من که پول اوردن رو من گرفتم قرار شد برای من باشه 

حالا خونمون ی وسیلش کم بودم رفتم بازار خریدم با اون پولم الان ناراحتم میگم چرا از پول خودم گرفتم 

شما ک تجربه دارین تو خونه زندگی بنظرتون اشتباه کردم ازین ب بعد نکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چه اشکالی داره خوب مردی برای خونت زندگیت ارزش قائه شدیولی کاش اولش به شوهرت میگفتی ببینی میخره یا ...

میگفتم میخرید ولی خب اول زندگیه خرجاش یهو از مثلا بیست رسید ب هفتاد میخواستم یکم کمک کنم باز من تجربه ندارم نمیدونم این کارم عواقبش بده یا خوبه

وقتی به شوهرت نشون دادیش چی گفت؟ ازت پرسید چه جوری خریدیش یا نه؟

زنگ زدم ک دارم میرم بازار ریملم تموم شد بخرم از سرکار برگشتنی بهم زنگ زد گفت خونه اومدی گرفتی یا نه گفتم گرفتم فلان وسیله هم گرفتم خودمو خالی کردم اومدم گفت صبر میکردی باهم میگرفتیم دیگه گفتم نه طول میکشید دیدم خیلی خوبه گرفتم گفت باشه 

ولی باز طوریه ک بگم پول ندارم بزن برام میزنه اینطوری نیست ناراحتم کنه

زنگ زدم ک دارم میرم بازار ریملم تموم شد بخرم از سرکار برگشتنی بهم زنگ زد گفت خونه اومدی گرفتی یا نه ...

خوب پس بگو بهش من رو اون پول حساب کردم و چون تو نبودی مجبور شدم خودم بخرم که کسی نخره 

ولی ازش بگیر نذار بدعادت بشه