2777
2789

تو هر مهمونی بریم که مثلا یکی از مهمونا خانومش کارمند یا شغل داشته باشه بهشون میگه خوش به حالتون شما که دو موتوره هستین برای همین جلو افتادین و از این حرفا 

الان نگین چرا سرکار نمیری چون شغل آزاد نمیزاره برم و فقط میگه دولتی 

حالا الان بهش گفتم چیه از هر جمعی میریم ایت حرف میزنی میگه منکه حرف خاصی نزدم تو بد برداشت می کنی 

کلا حوصله برداشت از حرفاشو ندارم

ولی کاری ک دلم بخواد انجام میدم اونم نمیتونه مانع بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولتی مگه چقد حقوقشه که بخوای پیشرفت کنی پولش یه پراید رو جوابگو نیس😂

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

یکی باید به این مردا بگه روز اول که کور نبودی...

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

آنلاین شاپ بزن اما شاغل شو هر کاری ازاد دولتی تونستی دستو پا کن ولی شاغل شو ن بخاطر حرف شوهرت بخاطر ...

عزیزم من خودم دوساله دارم آزمون میدم قبول نمیشم و گر تو دوست دارم شاغل بشم