2777
2789

امام زمان ظهور کنه 

یاراش میتونن با رباتها بجنگن؟

این مخ منو خیلییی درگیر کرده

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

چرا قیمه ها رو ریختی تو ماستا

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قیمه ها رو ریختی تو ماستا

ن نریختم داره مغزمو میخوره

خیلی درگیرشم بخدا

شنیدم وقتی امام زمان بیاد دیگه اینترنت و چمیدونم این قابلیت های الان از کار میوفته

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ن نریختم داره مغزمو میخورهخیلی درگیرشم بخدا

فقط خدا میدوونهه

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

شنیدم وقتی امام زمان بیاد دیگه اینترنت و چمیدونم این قابلیت های الان از کار میوفته

خب عزیزم رباتم از کار بیوفته 

یبارکی جنگ چی بشه اصلا چرا بیاد خدا ی بارکی تمام ظالمارو نابود کنه دیگ

اولا ظهور زمان مشخصی نداره اما چند نشانه حتمی داره یکیش خروج سفیانی کشتن نفس ذکیه خسف بیدا ووبانگی که همه صداشو میشنون روز به روز هم داریم بهش نزدیک میشیم اما نمیشه گفت تااون موقع همچی پست هوش مصنوعیه یانه بعد وقتی امام زمان ظهور میکنه طبق روایات صلاح هایی که باعث کشتار جمعی میشن رو خداوند بخاطر محافظت از امام وولیش ازکار میندازه

ببین کسی ک‌خدا پشتش باشه کل دنیام بیان جلوش بازم نمیتونن شکستش بدن بعد تو میگی ربات؟

اخه شنیدم ۳۱۴ نفر اگ درست گفته باشم 

یاراشن 

خب اینا چجوری میخوان با ظالما بجنگن

تازه ایلان ماسک تراشه هایی درست کرده ک داخل مغز میزارن

خب اگ ظالمان ابرقدرت بیان از اون تراشه ها علیه امام زمان استفاده کنن چی؟

بعدم خب خدا چه کاریه امام زمانو بفرسته الان پشت ادمای نیک باشه ظالمارو محو کنه قدرت داره ک

اولا ظهور زمان مشخصی نداره اما چند نشانه حتمی داره یکیش خروج سفیانی کشتن نفس ذکیه خسف بیدا ووبانگی ک ...

اگ قراره ک کلا سلاح ها از کار بیوفتن و امام پیروز بشه 

چه کاریه صبر کردن 

خب خدا یهویی دنیارو عوض کنه دیگ چرا صبر میکنه

خب عزیزم رباتم از کار بیوفته یبارکی جنگ چی بشه اصلا چرا بیاد خدا ی بارکی تمام ظالمارو نابود کنه دیگ

بخاطر تو بخاطر من بخاطر همه امام زمان باید بیاد ما چقدر داخل زندگی واین دنیا کم وکاستی داریم چقدر حق خوری شده چقدر مظلوم به ناحق کشته شده مشکل ما اینکه نمیایم از واقعیت های بعد از اومدن امام حرف بزنیم وقتی که دنیا گلستان میشه وقتی که تو بخوای به یه فقیری صدقه بدی اما هیچ کس نیست که ازتو این صدقه رو بگیره چون همه بینیازند وقتی حال روحی هممون خوب بشه وقتی دیگه غمی نداشته باشیم تاحالا بهش فکر کردی