2777
2789

من مادرشوهرم خونه تکونی داره بعد جاریام همه کاراشو انجام دادن از شستن همچییییی بعد خونش نقاش داشت و ... من زیاد نرفتم سر نزدم کمک آنچنانی هم نکردم یجورایی اصلا کاری نکردم 

مادرشوهرم ب شوهرم گفت چرا خانومت ی سر بهمون نمیزنه (تو ی طبقه اییم)شوهرمم خیلیی رک گفت مامان جان من نمیذارم بیاد (چون اقدام ب بارداری هستیم و شوهرم خیلییی زیاد مواظبه و نگرانمه )

دیشب غدا درست کردم دعوتشون کردم 

امروزم چون خیلیی درگیر کارای خونه بودن گفتم از دیشب غذا مونده یکمم درست کردم بیاین دور هم کمتر بیشتر یچی میخوریم 

ولیی خیلییی معذبم چون  جاریام پا و کمر و دستشون درد اومد 

ولیی خب منممم اقدام ب بارداریم آخرای سیکلمه قبلا یبار سقط داشتم دلم نمیخاد ریسک کنم من حتی خونه خودمم اینمدت ی جارو برقی نمیکشیدم تا فشاری بهم وارد نشه 

بهم چیزی نگفتن ولیی خب نمیدونم یکم معذبم 🥲

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وظیفت نبوده وظیفه جاریاتم نبوده .کارگربگیره الان موقع خونه تکونیه ؟

کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه کتاب چهاراثرفلورانس و الانم کتاب شفای زندگی

سلام عزیزدلم خوبی 

نه کارت زشت نبود کار خوبیم کردی اتفاقا

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

خب تو که از عمد کار نکردی پس خودتو سرزنش نکن

بعدشم هرچی کمتر خونه مادر شوهر کار کنی بهتره فردا پس فردا میشه وظیفت باید هی بری و بیای😅

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

زیاد حساس نباش واسه اقدام و‌بارداری، فقط همینو‌ میتونم بهت بگم

البته نه که خونه تکونی کنی، کلا واسه فکر کردن و اینا گفتم‌ حساس نباش

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

نه بابا معذب چی اگ درک کنن نگرانی نداره شرایطت هم واقعا ریسک پذیر نیست بیخیال در حدی ک تونستی همین غذا پختنه کافیه

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

نمیدونستم تو اقدامم استراحت لازمه

نه لازم نیست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نمیدونستم تو اقدامم استراحت لازمه

شوهرم خیلییی زیاد حساسه چندبار جدی بهم گفت لازم نیست بری اونجا کاری کنی و مامانه منه درک میکنه بهش توضیح میدم 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید