2777
2789
عنوان

برای بهار ۶۸۳

150 بازدید | 11 پست

خواستم راجع به این تاپیک نظر بدم که دیدم قفل بود.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1511342/تورو-خدا-کمکم

هرچند معمولا حرف نزده از کنار ۹۰ درصد تاپیک‌ها می‌گذرم ولی نتونستم راجع به این موضوع چیزی نگم.

احتمالا دوستانی که با حالت تمسخر و تحقیر زیر این پست کامنت گذاشتن توی همچین موقعیتی قرار نگرفتن که از خودارضایی یه دختر هفت ساله تعجب می‌کنن...

اما من به شخصه توی سنین دبستان توی یه گروه دوستی قرار داشتم که این کارو می‌کردن! اونم توی مدرسه و حتی توی سرویس و کتابخونه!

یادمه من متعجب اونارو نگاه می‌کردم و اصلا نمی‌فهمیدم این کار یعنی چی؟!

توی کتابخونه همشون جمع میشدن و سینه‌های تازه جوونه زدشون رو نشون هم میدادن. اونم در حالیکه کلاس چهارم پنجم دبستان بودیم فقط... شوکه میشدم از اینکه می‌دیدم همشون سینه دارن ولی من ندارم و تا دوران دبیرستان هم نداشتم اصلا!

یا توی سرویس مدرسه یکیشون دست می‌کرد توی شرت اون یکی و...

یه بارم که رفته بودم خونه یکیشون که کتاب جا موندشو بهش برسونم، جلوی من خودشو می‌مالید به پشتی...

تنها باری که منم باهاشون همراهی کردم وقتی بود که قرار شد شلوارامونو بکشیم پایین و اون قسمت از بدنمون رو به هم نشون بدیم...

نمیدونم بعدش چی شد که من کلا از اون گروه دوستی جدا شدم و تا خود عروسیم دیگه حتی از این چیزا هم ندیدم... احتمال میدم مادرم متوجه قضیه شده بوده و باعث شده من با اونا نگردم دیگه!

اینو براتون تعریف کردم که بگم هرچند دختر این خانم این چیزارو پدر و مادر و فامیل ندیده باشه ولی من شک ندارم توی محیط مدرسه و قبل از اون توی مهدکودک دیده بچه‌هایی رو که این کارو کردن یا همکلاسی‌هایی مثل من داشته که خدای نکرده اونا به زور دستمالیش کرده باشن...

نمیخوام این مادر نگران رو بترسونم ولی حتی از همین سنین کودکی هم باید مواظب دخترامون و کلاً بچه‌هامون باشیم و فک نکنیم همه دوستاشون پاک و معصوم هستن... نمیخوام به هیچ بچه‌ای تهمت بزنم ولی انحرافات جنسی از همون کودکی شروع میشن و شما نمیدونید کدوم یکی از دوستاشون حالا به هر دلیلی دچار این انحرافات هستن و به علت بی‌دقتی و بی‌توجهی یا مشکلات خانوادگی تحت درمان قرار نمی‌گیرن و هم خودشون رو دچار مشکل می‌کنن و هم اطرافیانشون رو...

نمیدونم این مادر دقیقا چه کاری میتونه در این مورد انجام بده... فقط اینو میدونم که اگه مادر من متوجه قضیه نمیشد و من از اون گروه جدا نمیشدم و تا سالها بعد باهاشون می‌موندم معلوم نبود چه آخر و عاقبتی در انتظارم بود...

خواهش می‌کنم بیشتر مواظب بچه‌هاتون و دوستانشون باشید و اینگونه مسائل روانشناختی و اخلاقی رو  نادیده نگیرید انگار که اصلا وجود ندارن و فقط به دنبال دلیل پزشکی مثل عفونت و غیره ذالک نباشید. دنیای ذهن و روان آدم‌ها به قدری وسیعه که نمیشه ازش سر در اورد ولی به همون مقداری که میشه باید برای درمانش اقداماتی رو انجام داد و همه چی رو به جسم ربط نداد.

فقط همین. امیدوارم اون مادر این تاپیک رو ببینه و بخونه و علاوه بر پی‌گیری‌های پزشکی خودشم اقداماتی رو برای دور کردن دختر عزیزش از این مساله انجام بده...

این جهان کوه است و فعلِ ما ندا...

منم یادمه اول راهنمایی بودم دوتا دختر توی کلاسمون بودن عاشق هم بودن رو هم تعصب داشت همش دستشون توی لباس زیر اون یکی بود....

زندگی ، اتفاقِ نادریست که برای بعضی از زنده ها می افتد...

دقیقا..

منم نوشتم ک از مدرسه غافل نشن.. وقتی دخترای 6 تا9ساله حرف از دوست پسراشونو بوساشون میزنن ینی خیلی زود ب بلوغ رسیدن جامعه بیشتر آدمو ب سمت اینچیزا میبره تا خانواده

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز یه خانومی اومد گفت واه واه شبکه پویا بده وفلان 

انیمیشناش مقنعه دارن و من نمیزارم بچم از حالا افسرده بشه و جم رو تایید میکنم که نگاه کنه 

وقتی بچه رو مینشونن جلو ماهواره که معلوم نیست ۳ دقیقه بعد قراره چی نشون بده عاقبت بچه ها هم میشه این 

طفلای معصوم و بی گناه .نظرم کلی هست و منظورم اصلا استارتر اون تاپیک نیست 

خودمون هم باید مواظب رفتار و گفتارمون داخل خونه باشیم

از همون نوزادی !

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

من هم اون تاپيكو خوندم خواستم اونجا بنويسم ديدم تاپيك قفله، به نظر من كه در اثر خاروندن خراش سطحي ديده و لك هم مال خونيه كه از اون خراش سطحي اومده. من خودم دوران دانشجويي تو خوابگاه خارش گرفته بودم انقدر خودمو مي خاروندم كه پوست اون قسمت نازك شده بود و خون ميومد.

مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.

منم قبول دارم توی سن کم بچه ها نباید پای فیلم های ماهواره بشینن...بلوغ زودرس میاره....دختر خواهرشوهرم از دو سالگی فیلمای جم رو میدید وقتی توی فیلم همدیگه رو میبوسیدن یه لبخند موذیانه میزد ماهارو نگاه میکرد...

زندگی ، اتفاقِ نادریست که برای بعضی از زنده ها می افتد...
من هم اون تاپيكو خوندم خواستم اونجا بنويسم ديدم تاپيك قفله، به نظر من كه در اثر خاروندن خراش سطحي دي ...

این احتمالم هست درسته

ولی مسائل پنهان زیر پوست جامعه رو هم اصلا نباید نادیده گرفت

توی اون سن بچه‌ها کنجکاو میشن نسبت به اندامهاشون و برای شناخت بیشتر لمس میکنن خیلی هم طبیعیه . اما بعضی بچه ها وقت زیادی رو صرف این کار می‌کنن و براشون حس خوبی داره یچیزی شبیه خارش و ..

این جور وقتها باید بچه رو سرگرم کرد و ذهنش رو مشغول کار دیگه ای کرد نه با خشونت باعث بشیم بیشتر کنجکاو بشن . 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
این احتمالم هست درسته ولی مسائل پنهان زیر پوست جامعه رو هم اصلا نباید نادیده گرفت

درسته من احتمال دستكاري بچه رو رد نمي كنم ولي اسمشو نمي زارم خود ارضايي. يه حس لذتيه كه با دستكاريه اون قسمت از بدن به بچه دست مي‌ده و باعث مي شه اينكارو تكرار كنه. من در مورد لك خواستم توضيح بدم كه به احتمال زياد مال خراش سطحي پوسته و اين مادر نگران موضوع بكارت نباشن.

مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.
درسته من احتمال دستكاري بچه رو رد نمي كنم ولي اسمشو نمي زارم خود ارضايي. يه حس لذتيه كه با دستكاريه ...

حق کاملا با شماست عزیزم

کلا خیلی مقوله پیچیده ای هست که بدون تخصص نمیشه صد در صد راجع بهش نظر قطعی داد...

من فقط خواستم تجربه شخصیمو بگم و اینکه در خصوص بچه‌هامون و گروه‌های دوستیشون خیلی دقت کنیم...

توی اون سن بچه‌ها کنجکاو میشن نسبت به اندامهاشون و برای شناخت بیشتر لمس میکنن خیلی هم طبیعیه . اما ب ...

واقعا باید مطالعات زیادی در این زمینه انجام بدن مادرای امروز و آینده...