2777
2789

هر روز برای من دلگیره

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا منی که فردا امتحان هندسه و شیمی . پسفردا امتحان زمین شناسی . دوشنبه امتحان دینی و انسان محیط زیست . سه شنبه امتحان امار و احتمال و چهارشنبه امتحان عربی دارم و از هفته ی بعد امتحانای ترم شروع میشه هر روز دلگیره خواهر  

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

برای من هم دلگیره ولی امروز بهترین روزه برام بلاخره بعد۱۴سال به ارزوم رسیدم خیلی خوشحالم امروز

وای وای خیلی خوشحالم برات عزیزمممممممممم امیدوارم برا همه همینطور بشه....اگ دوست داری برامون بگو ما رو‌ هم تو خال خوبت شریک کن 🥺❤️

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...

صبح خیلی دلگیر از خواب پا شدم.یهو خبر اومد که عموم تصادف کرده و فهمیدم علت اینکه از ۴ صبح دلم گرفته بود و یه حس عجیبی داشتم واسه چی بود💔تروخدا براش دعا کنید حالش خوب شه ۳ تا بچه کوچیک داره

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

برا منی که فردا امتحان هندسه و شیمی . پسفردا امتحان زمین شناسی . دوشنبه امتحان دینی و انسان محیط زیس ...

ووواووووو واقعا عمرمون پای این امتحانا تلف شد خداقوت عزیزم خسته نباشی 🥺

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...