2777
2789

سلام ان شاءالله با توکل به خدا حالتون عالیییییی باشه💞✨

بچها کسایی روان شناسایی خوندید بیاید از قشنگیای این رشته بگیدمیخام ان شاءالله با توکل به خدا این رشته رو برم

و اینکه اگه کارشناسی و ارشد رو دانشگاه ازاد بخونم مشکل داره؟ 

میخام تو بیمارستان کار کنم

با افتخار دختر شیرازیم😎✌🏻

من خودم آزاد میخونم این رشته رو 

اگه بخوای مطب بزنی و اینا باید مواظب فرسودگی شغلیش هم باشی اما واقعا واقعا بدرد بچه داری و زندگی میخوره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من خودم آزاد میخونم این رشته رو اگه بخوای مطب بزنی و اینا باید مواظب فرسودگی شغلیش هم باشی اما واقعا ...

خداخیرت بده که جواب دادی عزیزدلم

کارشناسی یا ارشد میخونی؟ 

و اینکه راس میگن دانشگاه ازاد خوب درس نمیدن و فضاش سمیه و دختر پسرا خیلی راحتن باهم؟اخه خودم مذهبیم🤗🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید خودت علاقه داشته باشی

اره ارشد میتونی بری ازاد

یکی از اشناهامون ارشد داره،موسسه زده خودش،و حسابی سرش شلوغه و مراجعه کننده داره،بسیار هم فعاله،و کلی پول در میاره

روانشناسی بستگی به تلاش خودت داره،خیلیاهم هستن و بیکار

و یکی از دوستانمم امسال ارشد روانشناسی بالینی قبول شده،و اون فرد هم خیلی علاقه داره

البته در کنارش کارای دیگه هم میکنه تا درسش تموم بشه

خیلی از روانشناسا مشاور کنکورای خوبین،ک در حال حاضر بهترین شغلا در مسیر کنکوره

:)

عزیزم باید خودت علاقه داشته باشیاره ارشد میتونی بری ازادیکی از اشناهامون ارشد داره،موسسه زده خودش،و ...

مرسی عزیزدلم خداجونمون خیرت بده🌱💚✨

ی سری کارورزی هم تو بیمارستان دارید بعد از ارشد مدارس روانشناس استخدام میکننشبکهای بهداشتبیمارستانبه ...

وای من عاشق کارکردن داخل بیمارستانم😍

دعاکن با توکل به خدا بهش برسم گلم🥹💕✨

خداخیرت بده که جواب دادی عزیزدلمکارشناسی یا ارشد میخونی؟ و اینکه راس میگن دانشگاه ازاد خوب درس نمیدن ...

کارشناسی پیوسته هستم عزیزم هنوز ترم سومم

خب ببین بستگی داره ما بعضی اساتیدمون واقعا واقعا بار علمی زیادی دارن و محشرن بعضی هاشونم واقعا چیز زیادی بلد نیستن و خودشون میشینن و دانشجوهای کارشناسی پیوسته میان کنفرانس میدن نوبت نوبتی 

آره اما خب به نظرم بستگی به خودتم داره میدونی 

آدمی که خودش سنگین باشه به کسی هم اجازه نمیده بهش نزدیک شه یا بی احترامی کنه 

من برام خط قرمزه شوخی با پسرا و دوستی باهاشون و چت کردن باهاشون باحجابم اما نمیشه گفت مذهبی ام اما تو این یک سال و نیمه تا حالا با هیچ پسری نه صحبت کردم نه شوخی کردم نه اجازه دادم باهام شوخی کنه یا خودشو پیشم راحت بگیره خلاصه سد بلندی بین خودم و پسرا کشیدم اما خب دخترای کلاسمون دوست میشن باهاشون با هم راحتن حتی شده بود استاد دانشجو های دانشکده های دیگه رو تو دانشگاه ما در حال رابطه جنسی دیده بود با هم چت میکنن حتی من الان تو گروه بچه های روانشناسی هستم هموون هم ترم سوم هستیم همه هم با هم چت میکنیم منم همینطور اما برا پسرا خط قرمز تعیین میکنم اصلا با هیچ پسری نه تو گروه عمومی چت میکنم نه تو خصوصی سوالی هم بپرسن چیزی جواب نمی‌دم اگه خیلی خیلی مجبور بشم فقط برای کارای خیلی واجب اونم سنگین صبحت میکنم باهاشون مثلا گاهی مدیر گروه پسره و تو عضو اون گروه که مربوط به استاد فلانه نیستی منم دیگه مجبور میشم برم پیوی بگمش منو عضو گروه کن و این چیزا بستگی به خودت داره که چطور باشی و الا ما تو دانشگاه و تو کلاسمون حتی دخترای سنگین چادری باحجاب مذهبی زیاد داریم اونا هم مثل خودم هستن با پسرا این تو ارتباط دارن دختر آزاد هم زیاد داریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
کارشناسی پیوسته هستم عزیزم هنوز ترم سوممخب ببین بستگی داره ما بعضی اساتیدمون واقعا واقعا بار علمی زی ...

اما به نظرم واقعا واقعا دانشگاه دولتی باشه بهتره هم به خاطر کیفیت تدریس اساتید هم به خاطر شهریه زیاد دانشگاه آزاد من ترم سه کارشناسی پیوسته این ماه شیش میلیون شهریه دادم به جز کتابا و جزوه هام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کارشناسی پیوسته هستم عزیزم هنوز ترم سوممخب ببین بستگی داره ما بعضی اساتیدمون واقعا واقعا بار علمی زی ...

خواهر راجب رشته روانشناسی بیشتر میخواست بدونه نه ارتباط دختر پسر تو دانشگاه شاید دولتی قبول شد میخواست بدونه خوبی بدی هاش چیه این رشته