کارشناسی پیوسته هستم عزیزم هنوز ترم سومم
خب ببین بستگی داره ما بعضی اساتیدمون واقعا واقعا بار علمی زیادی دارن و محشرن بعضی هاشونم واقعا چیز زیادی بلد نیستن و خودشون میشینن و دانشجوهای کارشناسی پیوسته میان کنفرانس میدن نوبت نوبتی
آره اما خب به نظرم بستگی به خودتم داره میدونی
آدمی که خودش سنگین باشه به کسی هم اجازه نمیده بهش نزدیک شه یا بی احترامی کنه
من برام خط قرمزه شوخی با پسرا و دوستی باهاشون و چت کردن باهاشون باحجابم اما نمیشه گفت مذهبی ام اما تو این یک سال و نیمه تا حالا با هیچ پسری نه صحبت کردم نه شوخی کردم نه اجازه دادم باهام شوخی کنه یا خودشو پیشم راحت بگیره خلاصه سد بلندی بین خودم و پسرا کشیدم اما خب دخترای کلاسمون دوست میشن باهاشون با هم راحتن حتی شده بود استاد دانشجو های دانشکده های دیگه رو تو دانشگاه ما در حال رابطه جنسی دیده بود با هم چت میکنن حتی من الان تو گروه بچه های روانشناسی هستم هموون هم ترم سوم هستیم همه هم با هم چت میکنیم منم همینطور اما برا پسرا خط قرمز تعیین میکنم اصلا با هیچ پسری نه تو گروه عمومی چت میکنم نه تو خصوصی سوالی هم بپرسن چیزی جواب نمیدم اگه خیلی خیلی مجبور بشم فقط برای کارای خیلی واجب اونم سنگین صبحت میکنم باهاشون مثلا گاهی مدیر گروه پسره و تو عضو اون گروه که مربوط به استاد فلانه نیستی منم دیگه مجبور میشم برم پیوی بگمش منو عضو گروه کن و این چیزا بستگی به خودت داره که چطور باشی و الا ما تو دانشگاه و تو کلاسمون حتی دخترای سنگین چادری باحجاب مذهبی زیاد داریم اونا هم مثل خودم هستن با پسرا این تو ارتباط دارن دختر آزاد هم زیاد داریم