2777
2789
عنوان

تاخیر و امکان بارداری

82 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من دو روز از موعد گذشته یک روز قبل موعد بی بی چک منفی بود و یک روز بعد موعد بی بی چک بعد از سه ساعت هاله انداخت الان روز دوم تاخیره نمیدونم چیکار کنم یعنی دیگه بی بی چک ها منفی هست یا بازم امتحان بکنم؟درد شدید پریود هم دارم خیلی شدید 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
چک بی بی رو در بیار ببر زیر شیر آب بشور اگر هاله رفت تبخیر بوده اگر نرفت بارداری

گذاشتم نرفت

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چک بی بی رو در بیار ببر زیر شیر آب بشور اگر هاله رفت تبخیر بوده اگر نرفت بارداری

اما دیدین که میگن فقط بعد یکی دو دقیقه جواب درسته

من حتی بی بی چک های منفی هیچ وقت بعد چند ساعت هاله ننداخته آنقدر درد دارم نمیدونم امیدوار باشم یا نه

دوتا خطه؟

اره دوتاش موند اما دیروز اون خط دومیه بعد سه ساعت ظاهر شد