2777
2789
عنوان

قرص اسلیم مکس

2007 بازدید | 10 پست

سلام روزتون بخیر 

از بچه های که تجربه استفاده از اسلیم مکس داشتن میخواستم بپرسم که اینکه میگن جذب روده کاهش پیدا می‌کند و دفع غذا بیشتر است آبا صحت داره 

و اینه اگر بعد غذا یا قبل آن خورده بشه چند ساعت بعد این اتفاق می افته چون شنیدم نیاز به دستشویی زیاد پیدا میکنیم 

آیا این دفع همراه دل‌پیچه و درد است مثه برگ سنا و قرص های ملین 

چون خوردن قرص ملین گیاهی حدود 6ساعت بعد دفع همراه دل‌پیچه دل درد میشه 

چون شاغل هستم می‌خوام بدونم اگر خوردم نکنه تو خیابون نیاز به دستشویی پیدا کنم 

اگه همراه با رعایت رژیم غذایی باشه خیلی زود جواب میده برا دفع حاالت عادیه دلپیچه اینا نیست فقط شکم روان میشه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به بدنت داره 

من دل‌درد نداشتم

الیته تاثیر آنچنان هم نداشت برام 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بستگی به بدنت داره من دل‌درد نداشتمالیته تاثیر آنچنان هم نداشت برام

میخام بدونم چقدر زمان می‌بره حالت دفع پیدا کنم مثلاً 12ظهر بخورم 

نکنه ساعت 6که توراه خونه هستم دفع بخواد بشه 

اگر تا قبل 6باشه من محل کارم اگر 8به بعد شب باشه من خونه ام 

میخام بدونم چقدر زمان می‌بره حالت دفع پیدا کنم مثلاً 12ظهر بخورم نکنه ساعت 6که توراه خونه هستم دفع ب ...

نمیدونم والا یادم نیست من همیشه یبوست داشتم برام خیلی عالی بود

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بله

من ۱۸ کیلو اضافه وزن داشتم 

وزنم ۸۷ بود قدم ۱۶۹

الفااسلیم و پلاتین خوردم وزنم عااالی کم شد

اصلا هم ملین نیست.دفع چربی از طریق ادراره.سایزم خیییلی عالی شد

حیف که سه ماه بعدش باردار شدم الانم ۳ماهه باردارم

چون اصل بودن هیچ عوارضی هم نداشتم