2777
2789
عنوان

نگرانم

446 بازدید | 35 پست

دو هفته است حالت سرما خوردگي داشتم ديدم زير گلوم ورم كرده خوب كه دقت كردم ديدم تيروييدم ي طرفش ورم داره هنوز دكتر نرفتم تو نت خوندم شايد التهاب تيروييد باشه كه اگه خوب نشد بعد سه هفته بايد برم دكتر كسي تا حالا اين مشكلو داشته نكنه سرطان باشه سوهرم ميگه اخه ي دفعه اي شد خدا كنه بد نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه غدد لنفاوي نيست تيروييدهسمت راست ورم داره دعا كنين چيز بدي نباشه ميترسم فكر ميكردم بعد ده روز خوب ميشه اما هنوز ورم داره اخه ي دفعه اي بايد ورم كنه

نه بابا چیزی نیست منم هر بار که سرما میخورم غدد لنفاوی زیر گردنم ورم میکنه دکترم رفتم گفت خیلی شایعه وهیچ مشکلی نیست 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
انشالله چیز خاصی نیست عزیزم  ..پیگیر باش ..برو متخصص ببینه  اینترنت ادمو دیوونه می ...

دقیقا

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

خواهر من این ورم را داشت با گذشت زمان بزرگتر شده نمونه برداری کردن گفتن باید عمل بشه..عمل کرد..مثل اینکه همه گیر شده یکی از دوستام هم این مشکل را داره که فعلا تو مرحله ازمایشه...

خواهر من این ورم را داشت با گذشت زمان بزرگتر شده نمونه برداری کردن گفتن باید عمل بشه..عمل کرد..مثل ا ...

برا خواهرتون ي دفعه بزرگ شد و دوستتون ميشه توضيح بدين ي دفعه بزرگ شد يا نه