بچه ام یک سال و دو ماهشه ، وقتی بیدار بشه نمیتونه خودش بخوابه ، روانی شدم تو این یک سال از دستش ۵ صبح بیدار شد شیر دادم تا الان طول کشید بخوابه ، آرزوم شده یه شب درست حسابی بخوابه تا صبح هر نیم ساعت گریه میکنه اینقدر پیش پیش گفتم یه وقتایی تو خواب و بیداری با خودم میگم، دلم میخواد از مادری استعفا بدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شیر خشکیه ، شوهرم گاهی بیدار میشه ، اما بیشتر وقتا خودم هستم
نه کمک منظورم اینه مثلا دو روز بری جایی بمونی تو دید بچه باشی ولی مسئولیتاش باهات نباشه کارارو کامل اون انجام بده دو روز برا خودت باشی فشار روانی از روت برداشته بشه
نه کمک منظورم اینه مثلا دو روز بری جایی بمونی تو دید بچه باشی ولی مسئولیتاش باهات نباشه کارارو کامل ...
نه هیچکس نیست از روز اول خودم بودم ، باورت میشه از بیمارستان اومدم خونه شبش مادر شوهرم رفت یه اتاق دیگه خوابید شوهرم رفت تو پذیرایی خوابید من با یه شکم پاره یه بچه یه روزه تنها موندم