2777
2789
عنوان

دیگه نمیکشم

232 بازدید | 19 پست

بچه ام یک سال و دو ماهشه ، وقتی بیدار بشه نمیتونه خودش بخوابه ، روانی شدم تو این یک سال از دستش ۵ صبح بیدار شد شیر دادم تا الان طول کشید بخوابه ، آرزوم شده یه شب درست حسابی بخوابه تا صبح هر نیم ساعت گریه میکنه اینقدر پیش پیش گفتم یه وقتایی تو خواب و بیداری با خودم میگم، دلم میخواد از مادری استعفا بدم

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببر چکاپ بچه تو خدایی نکرده شاید کم خونی داشته باشه یا رفلاکس حتما ی مشکلی داره که بچه نمیتونه بخوابه 

کارگاه خواب مستقل مرضیه اسماعیل پور شرکت کن تو اینستا 

قیمتی هم نداره marzieh_esmaeilpour

ببر چکاپ بچه تو خدایی نکرده شاید کم خونی داشته باشه یا رفلاکس حتما ی مشکلی داره که بچه نمیتونه بخواب ...

رفلاکس داشت خوب شد ، چکاب کردم سالمه

منم دخترم همینطور بود ۱۸ماهش که بود با اجازه دکترش شیرش رو قطع کردم کم کم بهترشد تاوقتی شیر میخوره همینطوره

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
شیر خشکیه ، شوهرم گاهی بیدار میشه ، اما بیشتر وقتا خودم هستم

نه کمک منظورم اینه مثلا دو روز بری جایی بمونی تو دید بچه باشی ولی مسئولیتاش باهات نباشه کارارو کامل اون انجام بده دو روز برا خودت باشی فشار روانی از روت برداشته بشه

عزیزم عادتش بده مثلا به یه لالایی و یا بایه پتو و... یه چیز که دائمی باشه و بهش عادت کنه اونجوری وقت ...

هم پتو هم عروسک گذاشتم فرقی نکرد ، خیلی بد قلقه

نه کمک منظورم اینه مثلا دو روز بری جایی بمونی تو دید بچه باشی ولی مسئولیتاش باهات نباشه کارارو کامل ...

نه هیچکس نیست از روز اول خودم بودم ، باورت میشه از بیمارستان اومدم خونه شبش مادر شوهرم رفت یه اتاق دیگه خوابید شوهرم رفت تو پذیرایی خوابید من با یه شکم پاره یه بچه یه روزه تنها موندم 

منم دخترم همینطور بود ۱۸ماهش که بود با اجازه دکترش شیرش رو قطع کردم کم کم بهترشد تاوقتی شیر میخوره ه ...

بچه من یه پسر عمه داره ۷ سالشه هنوزم شبا بیدار میشه گریه میکنه میترسم به اونا رفته باشه

بچه من یه پسر عمه داره ۷ سالشه هنوزم شبا بیدار میشه گریه میکنه میترسم به اونا رفته باشه

ربطی نداره بچه ای که شیر میخوره کلا همینطوره من شب تاصبح شیر میدادم روز هم همینطور از شیر که گرفتمش راحت شدم

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم