2777
2789
عنوان

دیگه نمیکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 19 پست

عزیزم من هیچوقت بچه دار نمیتونپ بشم داشتم تاپیکایی رو میخوندم که از سختیای بچه گفته بودن یکم دلم آروم شه دیدم شما تو یکی از تاپیکا دوسال پیش نوشتی کاش منم بچه دار شم بیام تاپیک بزنم بگم از سختیاش خسته شدم ناخوداگاه کنجکاو شدم تایپکاتونو بخونم ببینم بالاخره بچه دار شدین یا نه که با دیدن یه تاپیکتون که نوشتین از مادری کردن خسته ام خشکم زد گفتم چقدر فاصله خواستن یه آرزو با فاصله رسیدن بهش کوتاهه باورم نشد شمایی که اینقدر تلاش کردین بچه دار بشین اینجوری گفتین من شرایط دوسال پیش شمارو دارم با این تفاوت که هرگز بچه دار نخواهم شد خواستم بهت بگم هرروز هر لحظه هرساعت خداروشکر کن که فرشتشو بهت داد نذاشت تو شرایط من قرار بگیری زندگی بدون بچه به شدت سرد پوچ بی هدف بی انگیزه و سوت و کوره هیچی تهش نیست خیلی وحشتناکه بخاطر اون فرشته شکرگذار باش که بالاترین نعمت الهی نصیبت شده من ته همه مسافرتا خوشیا خریدا همش غمگینم چون خلا نبود بچه هیچ جا رهام نمیکنه خواستم بهت یاداوری کنم که چه نعمتی داری عزیزم خدا برات حفظش کنه

عزیزم من هیچوقت بچه دار نمیتونپ بشم داشتم تاپیکایی رو میخوندم که از سختیای بچه گفته بودن یکم دلم آرو ...

عزیزم مرسی بهم یادآوری کردی ، من هم نازایی تجربه کردم هم مادری رو ، اما خوشبختی آدم به مادر شدن نیست ، خوشبختی یه حس درونیه،  انشالله به اون حس دست پیدا کنی

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مرسی بهم یادآوری کردی ، من هم نازایی تجربه کردم هم مادری رو ، اما خوشبختی آدم به مادر شدن نیست ...

شما که تجربه داشتین به نظرتون زمانی که نازایی رو تجربه کردین تفکراتی که نسبت به بچه داشتین مثلا همین حس خواستن بیش از حد بچه اینکه فکر کنی با بچه زندگی رویایی میشه اون اتفاقات بعد بچه براتون افتاد یا نه؟منظورم اینه شیرینی وجود بچه مثل همون  حسی بود که موقع نازایی نسبت به بچه داشتین ؟

شما که تجربه داشتین به نظرتون زمانی که نازایی رو تجربه کردین تفکراتی که نسبت به بچه داشتین مثلا همین ...

نه واقعا اینطور نیست، مادر بودن پر از مسئولیت و خستگیه  ،نمیتونی تصور کنی من ۱۵  ماهه که ۶ ساعت پشت سر هم نخوابیدم،  مادر بودن حس خاص و عجیبی نیست ، من همین حس رو قبل از پسرم به خواهر زاده ام داشت ، میخوام بگم این حس مادری رو میشه با یه بچه ای که بیرون رحم تو هم رشد کرده تجربه کنی 

کاش تصویرت نفس می کشید مادر
نه واقعا اینطور نیست، مادر بودن پر از مسئولیت و خستگیه ،نمیتونی تصور کنی من ۱۵ ماهه که ۶ ساعت پشت ...

خدا پسرتو برات حقظ کنه عزیزم این روزا هم میگذره خواهر منم مثل شما بود بچش اذیتش میکرد اما یخورده که بزرگتر شه این سختیا تموم میشه