2821
2789
عنوان

بیاین از اتفاقای خوب اخیر زندگیتون بگید🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 46 پست
آفرین بهت قابل افتخاره،اینجا کسی رو بار اول قبول نمیکنن،من سه بار رد شدم،فعلا نرفتم دیگه اعصابم خورد ...

نه عزیزم اصلا زده نشو این کاریه که نیاز به تجربه داره مثل همه ی کارا.

ببین مگه اولین غذایی که پختی عالی بود؟نه!ولی الان چی؟چون تجربه کسب کردی حتما عالی میشه.

زیاد تمرین کن اگه ماشین در دسترست هست

اگه میتونی کلاس اضافه برو من خودم اشکال داشتم تو پارک دوبل دو تا جلسه اضافی رفتم 

و حتماا تجربه ی اونایی که گواهینامه گرفتن از سایتای گواهینامه بخون برای من خیلی مفید بود 

ان شاءالله بتونی ایندفعه قبول بشی❤️

ای خداا😍😍🥹مبارکت باشه عزیزم حس خیلی خوبیه یادمه منم شوهرم سرکار بود زنگ زدم با ذوق و شوق فراوان ت ...

مرسیییی عزیزدلممم

ممنون برای انرژی مثبتت😍❤️❤️

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دعا کن منم زودتر جور شه بتونم برم سرخونه زندگیمون 

دنبال یه وامم خداکنم جورشه زودتر.. 2ماهه همه ش تو استرس و ترسم😥😥 ولی  بازم خداروشکر

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

دعا کن منم زودتر جور شه بتونم برم سرخونه زندگیمون دنبال یه وامم خداکنم جورشه زودتر.. 2ماهه همه ش تو ...

عزیزمم🥺🥺ان شاءالله به زودی زودی وامتون جور بشه و با شادی برین سر خونه زندگیتون💖💖💖

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز