2821
2789
عنوان

بیاین از اتفاقای خوب اخیر زندگیتون بگید🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 46 پست

منم  الان ۳ سال از زندگی متاهلیم میگذره و الان فهمیدم که خوبی کردن همیشه جواب میده به خانواده و خانواده همسر، هم‌باعث‌میشه‌خودت خوشحال و ار‌وم بشی همم بقیه به دید خوب بهت نگاه کنن 

البته منظورم متقابل هست نه یک‌ طرفه 

ممنون از تاپیک قشنگت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امروز حالم گرفته بود به نامزدم گفتم بعد دوساعت زنگ زد گفت بیا بالا هنگ کردم.... یه گیره سر قشنگ برا ...

ای خدااا🥹😍ان شاءالله همیشه خوشبخت باشین و همینطوری عالی😍قلبم اکلیلی شد🥹

همین الان که سرم رو بازو شوهرمه و صدای نفساش میشنوم خوشحال خوشحالم از داشتنش

بمونین برای هم....به پای هم پیرو چروکشین الهی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بار چندم؟ مبارکه🥰😇

مرسیسییی بار اول🥹😍

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

منم الان ۳ سال از زندگی متاهلیم میگذره و الان فهمیدم که خوبی کردن همیشه جواب میده به خانواده و خانو ...

عزیزییی😍❤️

آره دقیقا خوبی متقابل خیلی عالیه و باعث میشه بیشترش دوباره وارد زندگیت بشه😍❤️الهی همیشه خوب باشین❤️

آزمون شهری گواهی نامه رو قبول شدم🥹

ای خداا😍😍🥹مبارکت باشه عزیزم حس خیلی خوبیه یادمه منم شوهرم سرکار بود زنگ زدم با ذوق و شوق فراوان تعریف میکردم😂 

الهی همیشه رانندگی بیخطری داشته باشی 

آفرین بهت قابل افتخاره،اینجا کسی رو بار اول قبول نمیکنن،من سه بار رد شدم،فعلا نرفتم دیگه اعصابم خورد ...

من خودم موقع امتحان با ماشین همسرم میرفتیم دنبال ماشین افسر ک کجاها امتحان میگیره😁

آفرین بهت قابل افتخاره،اینجا کسی رو بار اول قبول نمیکنن،من سه بار رد شدم،فعلا نرفتم دیگه اعصابم خورد ...

اشکال نداره عزیزم هررررر چیزی با تلاش درست میشه ... توانمند که قطعا هستی اما خودتو توانمند تر کن 

ایشالا آزمون بعدیت قطعا قبولی🥹❤️

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز