2777
2789
عنوان

کیک شب یلدا

145 بازدید | 11 پست

خانما واسه ۱۶ نفر چند کیلو کیک لازمه  بعد اینکه یه چیزی ذهنمو درگیر کرده به یه شیرینی فروشی بزرگ قرار سفارش بدم ولی چون معروفن نکنه کیکو از چند روز قبل آماده کنن تازه نباشه ابروم بره؟ تهرانم جایی خوب می‌شناسین بگین ممنون

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سولدوش کیکای خوبی داره

سمت هروی هست

طرحای شب یلدا هم میزنه

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
نفری 150 گرم. ترجیحا فوندانت نباشه. آلوده و بدمزه و سنگینه.از هر لحاظ مضره.

۱۵۰ گرم کم نمیشه ؟ فوندانت رو تو تزیینات بیشتر به کار میبرند درسته ؟

دو کیلو عالیه 

در رابطه با تازه بودن کیک نظری ندارم 

ما هر سال شب یلدا از قنادی پاگشا میگیریم ولی از کیکهای ویترین انتخاب میکنیم سفارش ندادیم هیچ وقت

همیشه هم تازه و عالی بوده 

دو کیلو عالیه در رابطه با تازه بودن کیک نظری ندارم ما هر سال شب یلدا از قنادی پاگشا میگیریم ولی از ک ...

من خودم چهار کیلو مد نظرم بود زیاد میشه پس

من خودم چهار کیلو مد نظرم بود زیاد میشه پس

چهار کیلو کیک برای سی و پنج تا چهل نفره 

جمع شب یلدایی ما همه عاشق کیک و شیرینی هستن ولی هیچ وقت کم نیومده 

دیگه اگه خیلی میخوای زیاد بگیری دو کیلو نیم 

قول میدم نصفش بمونه