2777
2789
عنوان

سوال درباره مرده ها

605 بازدید | 80 پست

حس میکنم مرده ها دلشون تنگ نمیشه بلکه میسوزه براما حس میکنم اونا وقنی میمیرن یک سری حقایق مهمو کشف میکنن  حتا درباره قبل تولدشون  که روحشون چی بوده و کجا بوده اگه روح  حقیقت داشته باشه  اگه روح از خدا منشا بگیره  پس روح تک تکمون  بی نهایت ساله که وجود داره نه فقد به اندازه اعداد سالهای زنده  بودنمون پس نکات مبهم بسیاری هست که روح بهش پی میبره  نظر شما چیه؟؟؟ به تناسخ معتقد نیستم  بی شک معمای خلقت حتا فراتراز تناسخه 

حس میکنم مزده ها بعد اگاهی کامل  ماها فقد سرسوزنی هستیم براشون بین بی نهایت سال وجود داشتن ..

شایدم همه اینا که میگم کشکه نمیدونم

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بیخیال مردا

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مرگ یه سری پرده ها که بین انسان و حقیقت هست برداشته میشه،  به یه سری آگاهی میرسن. 

در مورد دنیا و اعمال و کائنات و غیره

اینو چندین جا شنیدم به نظرم منطقی ام میاد

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

مرده ها تا قیامت تو برزخ زندگی میکنن ، بر حسب اعمالشون تحت تعلیم و معرفت پیش بزرگان هستند ، به افراد خانواده شون هفتگی یا روزانه بسته به درجاتشون سر میزنن

اونا اگاه ترن چون در قید زمان و مکان و دنیای مادی فانی نیستن و با رفتن به عالم بالاتر مفهوم و حکمت خیلی چیزا رو فهمیدن

عجب 
قرآن‌میگه‌وقتی ازشون میپرسیم‌چند وقت در دنیا زندگی‌کردینمیگن قسمتی از روز یا یک روز کاملانقدر دنیا گ ...

اره  منم این چیزا رو کنار هم میچینم به این نتایج رسیدم

مرده ها تا قیامت تو برزخ زندگی میکنن ، بر حسب اعمالشون تحت تعلیم و معرفت پیش بزرگان هستند ، به افراد ...

همه اینارو موبه مو حفظم بس که تحقیق کردم  اما دلم مگه ارووم میشه