2777
2789
وای یادمه یه بار بابام مریض بودن مادربزرگم اومدن عیادت کلی دستور دادن چیکار کنید بهتر بشه بابامم خود ...

وااااای باید منم همینکارو میکردم🤣🤣🤣🤣🤣

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه یه سرماخوردگی ساده میگیره زنگ میزنه مامانش بیاد ماساژش بده اونم میاد هی قوربون صدقه و ...

واقعا نمیدونم چرا بالغ نشدن😳

وااااای باید منم همینکارو میکردم🤣🤣🤣🤣🤣

بعد جالبه فرداشم زنگ زدن دستورالعمل دادن 

مادر گفت خب چرا دیشب نبردینش با خودتون بیاین ببرینش

گفتن الان به باباش میگم بیاد دنبالش

هنوز ما منتظریم بیان دنبال بابام نیومدن😂😂

معجزه کن صبر مرا 
نخند بابا 😂یه سرما خوردگی این همه ادا داره اخه ماهم اگه سرماخوردگی بگیریم باید غذا درست کنیم به بچه ...

فقط میدونم علت اینکه بهمون نمیرسن توی بیماریا چون مقصر همین مادرا هستن..... وقتی پسر قهرمان زندگیش همین مادره 

مادری که توی فجیعترین حالش پاشده غذا گذاشته جلو بچه ها و شوهرش.... اگه زنش خلاف این باشه میشه زن متوقع 

نه بچه ندارم ولی کاملا شوهرمو میشناسم و میدونم بخدا هیچیش نیست خیالم راحته حتی پا به پای شوهرم رفتم ...

یه جوشانده بارهنگ بهش بده سرفه کلا بند میاد دیگه بهونه نداره واسه لوس بازی ،کلا تو این مملکت پسر ها زن که می گیرن از میمون تبدیل به عزیز دل مامان و آبجی میشن می خوان مثلا به عروس بروسنن‌ ما حواسمون هست به بچه مون و دوسش داریم تو‌هم باهاش خوب باش

بعد جالبه فرداشم زنگ زدن دستورالعمل دادن مادر گفت خب چرا دیشب نبردینش با خودتون بیاین ببرینشگفتن الا ...

واااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منم باید امشب میذاشتمش پیش مادرش 😂😂😂😂

یه جوشانده بارهنگ بهش بده سرفه کلا بند میاد دیگه بهونه نداره واسه لوس بازی ،کلا تو این مملکت پسر ها ...

من باهاش خوبم فقط برام سواله چرااااا واقعا باید عشق، و محبت با این چیزا سنجیده بشه😑خب مادرشی دوستش داری حق داری.... تو هم پسر این مادر هستی دلتنگ مادرت میشی حق داری ولی چرا با بیمار جلوه دادن🤦🏻‍♀️