2777
2789

وای دخترم بیداره اصلا نمیتونم توصیف کنم حرکاتش چجور‌ گریه ام رو دراورده 

هفته 38 هستم خواهش میکنم امشب دعا کنید که همین هفته ی پیش رومون زایمان کنم خستهههه شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله صحیح و سالم به دنیا بیاد ❤️❤️

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

انشاالله عزیزم براحتی زایمان کنی.زیارت عاشورا بخون. توروخدا عزیزم برا منم دعا کن بچه داربشم بزودی و ...

عزیزم ان شالله به حق قرآن بزودی زود دامنت سبز شه تاپیک‌بزنی از دردای ماه اخرت بگی از زایمانت از غرغرای نینیت و‌ شب زنده داریت واسه شیر دادن به نینی بگی

درکت میکنم.  من که ۳۵ هفته زایمان کردم ولی بعد زایمان میگفتم کاش ۴۰ هفته زایمان میکردم 😐😂 باور کن روزای راحتیت همین روزای بارداریه بعدش مخصوصا روزای اول بعد زایمان خیلی سختی ها بیشتره ...

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️