2777
2789
عنوان

دخترم هیچی نمیخوره چهار روزه

127 بازدید | 20 پست

دخترم پنج روزه غذا نمیخوره سرما خورده هیچی نمیخوره پدرمو دراورده خیلی لاغر شده بزور آب میدم بهش دارو هم بهش میدم بنظرم چی بدم بخوره زود غذا بخوره دارم دق میکنم 😔😔😔😭😭😭😭😭

برای خواهرم دعا کنید مشکلش با همسرش حل بشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادق کردنت چیزی درست نمیشه .باغصه خوردن هم درست نمیشه .برو چندقطره روغن سیاهدانه بریز زیرزبونش .شروع میکنه به غذا خوردن

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
قربون دست عزیزم

سعی کن قوی باشی .به حق امام زمان .هیچ وقت غصه نخوری .همیشه خدادلت شادباشه .الهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم .فرستادم برای حال دلت

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .