2777
2789
عنوان

وضعیت جنینم خوبه بنظر تون

138 بازدید | 21 پست

هفته ۲۹ هستم ، چند روزیه تکونای جنین حس میکنم شدتش کمتر شده، هست تکون میخوره اما مثل هفته های ۲۶ ۲۷ محکم نیست ، چرخیدنش رو حس میکنم و تکون میخوره اما انگار لگد نمیزنه، تست نوار قلب دادم خوب بود همه چیز، همین الان تو نیم ساعت ۳ ۴ تا تکون واضح حس کردم ، امروز هم سونو دادم 

وزنش تقریبا ۱۴۵۰ بود و سرش امده پایین ، جفت هم جلویه ، گفت یکم سرش کوچیکه و شکمش بزرگتر نسبت به همسن هاش ، که فکر کنم بخاطر وزنش هست که خب البته من و شوهرمم ریزه نیستم خانوادگی هر دو مون ژنتیک مون درشته ، 

بنظرتون همه چیز خوبه؟ ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم هفته ۲۰ هستم تکون های دخترم خییییلی کمه امروز بعد سه چهار روز دوتا تکون ریز داشت.خیلی میتر ...

🤣🤣نه بابا نگران نباش

۲۰ که چیزی نیست 

من دیگه از ۲۳ حرکاتش جوری شد که میتونستم با موبایل از شکمم فیلم بگیرم تازه بازم واضح نبود، دقیق بگم از ۲۴ محکم شد 

چطور نمیترسیدی.من الان از نگرانی خواب ندارم

عزیزم خدایی از الان زوده

من یادمه هفته ۱۹ ۲۰ بودم، چند روز حس نکردم کلی نگران شدم ولی کاری هم نمیشد کرد،  اون هفته ها هنوز ۳۰۰ گرمه خیلی باشه، باید تا ۲۲ به بعد صبر کنی

آخه پسرم از ۱۸ هفتگی تکون میخورد اونم زیاد.فک کنم دخترم مظلومه دورش بگردم🥲

شما الان رفتارات با خواهر یا برادرات یه مدله مگه؟ بچه هم با بچه فرق داره ، شما تازه خوبه تجربه هم داری باید بیشتر دلداری بدی به بقیه😄

شما الان رفتارات با خواهر یا برادرات یه مدله مگه؟ بچه هم با بچه فرق داره ، شما تازه خوبه تجربه هم دا ...

وای من بشدت استرسیم چون جواب یکی از فاکتورای غربالگریم بالاس چند روز پیش رفتم مطب اینقد گریه کردم منو فرستادن داخل بدون نوبت

آره درسته...آخه بتام توی آزمایش غربالگری بالا بوده میگن مربوط به جفته بشدت نگرانم

در کل حق داری ، منم تا این ۹ ماه بگذره مردم همش از نگرانی، هر روز هم از یه چیزی ، یه روز عفونت اداری یه روز تکون یه روز اندازه جنین هر روز یه چیزیه

چطور نمیترسیدی.من الان از نگرانی خواب ندارم

نه بابا من از اول تا آخر بارداری هیچ استرسی نداشتم چون استرس هم برا خودت ضر داره هم بچت شاید بچت آرومه ریز تکون میخوره مثل بچه من دکتر هم میگفت تو روز ۴بار تکونشو حس کنی کافی اونم بعد ۲۷هفته مهمه قبلش هیچ اهمیتی نداره