من از دی جی کالا ۱۵۰۰ خرید کردم ، مبلغ زیادی نبود ولی موقع تسویه و پرداخت دیدم پیشنهاد داده میتونی قسطی پرداخت کنی و هدایت شدم به صفحه دی جی پی، بدون اینکه ازم پولی بخواد یا فیش حقوقی وسفته و چک بخواد، واسم افزایش اعتبار زد و من چیزی پرداخت نکردم، کالا رو هم ارسال کردن، چند روز دیگه یه ماه میشه اما من نمیدونم چطور باید پرداخت کنم
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
سلام عزیزم. از توی پستها خوندم مادر بچه اتیسم هستی. منم یه پسر دارم کا پنچ سالشه ولی خوب حرف نمیزنه. در حد جملات سه یا چهار کلمه محدود. اصلا نمیدونم چشه. هزار یک دکترم هم بردم. همه میگن تاخیر داره. میشه از علاعم پسرت بگی. منم یه مادر نگرانم 😭😭😭😭