2777
2789
عنوان

هوش پسر من

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 34 پست
از چیزایی که کفتید متوجه شدم زیاد تو فضای مجازیه منظورم تلوزیون بازی گوشی و اینا اینه که خوصله اش نم ...

چه جالب راست میگی کلا کارهایی که داره دوست داره زود تمومش کنه مثلا داره یه بازی میکنه زود به مرحله اخرش برسهدخیالش راحت بشه بعد پاکش میکنه که دیگه نبینتش

خیلی خوبه ماشالا 

تخیلش رو کور نکن مثلا یه موضوع بهش بگو باهاش داستان بسازه یا یه سری کلمه بگو که توش اون حروفیه که یاد گرفته بعد بگو داستان بساز بعد حروف این کلمات رو یه خط بنویسه

زبان هم یادش بده  بگو بهش نه خدا یکیه توی سوره توحیدی که حفطی خود خدا گفته یکتاس و بخشنده یا یه سری داستان های معروف براش بخون مثل کلیله و دمنه و قصه های خوب برای بچه های خوب کتاب هایی راجب دایناسور و جورچین و پازل بعد گوشی هم کم بده دستش

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونید یکی از دلایلی که من باهاش همراهی کردم به این خاطره که شاغلم میترسم اون جور که باد و شاید وقت ...

خیلی خوبه که حواستون هست اما ذهن آماده که فقط برای الفبا نیست عزیزم، هر چقدر بقیه مهارت هارو تقویت کنید نه تنها توی پایه اولش بلکه در بقیه پایه ها و موقعیت های مختلف زندگیش موفق تر عمل میکنه

سعی کنید ذهنش به کار بندازید با بازی، کاردستی، طبیعت گردی، اجرای نقالی و کلا چیزایی که علاقه داره، اینجوری یه ذهن باز و خلاق داره و در کلاس اول هم با چالش زیادی مواجه نمیشید، ولی خب در هرصورت دانش آموز اولی نیاز داره براش وقت بزارید 

خیلی خوبه ماشالا تخیلش رو کور نکن مثلا یه موضوع بهش بگو باهاش داستان بسازه یا یه سری کلمه بگو که توش ...

یه مدت گیر داده بود هر قصه ای که میخوندم براش باید پا میشدم دوتایی اون قصه رو بازی میکردیم منم حقیقتش یه کم کلافه شدم یه چند وقتیه براش کتاب نخوندم به خدا خسته از سرکار میام دیگه وقت و فرصت این کارهایی که ازم میخواد ندارم

چه جالب راست میگی کلا کارهایی که داره دوست داره زود تمومش کنه مثلا داره یه بازی میکنه زود به مرحله ا ...

همین سوق میده بچه ها رو اختلال نقص توجه و بیش فعالی بعد انگ میزنن

در صورتی که اصلا بیش فعال نیستن فقط تاثیر دیجیتاله

کم کنیید به بچه اون کمک کردید

وگرنه سن مدرسه به مشکل میخوره نوجوانی هم مشکلات پیدا میکنه 

نسل الان رو نکاه کنید خیلیا درگیرن 

بچه های سه ساله خیلیا درست نمیتونن خرف بزنن حتی درصورتی که بچه عادیه